Lifestyle

Kerstcadeau voor je vriend nodig? Met deze last minute tips zit je sowieso goed

Kerst komt er weer aan en dat betekent: cadeautjes! Met de gedachte dat jij dit jaar weer tientallen cadeautjes gaat krijgen ben je helemaal blij! Ik wil een armbandje, leuke schoenen en zou ik eindelijk die puppy krijgen? Yaaaay! In je dagdroom schrik je wakker: dat betekent ook een kerstcadeau voor je vriend kopen, hét dilemma van het jaar!

Kerstcadeau voor je vriend

Oh nee, wat moet je jouw vriendje dit jaar nu weer geven? Dit is altijd al een dilemma geweest. Ga je voor een ‘afgezaagd’ luchtje met kaart? Alweer? Nee, dit keer moet het echt iets leuks worden! Maar… wat dan? Hierbij de leukste ideetjes voor een cadeau voor jouw vriend met ook budget oplossingen en originele cadeautjes. Allemaal voor een geweldig kerstcadeau voor je vriend!

Kerstcadeau voor je vriend

Kerstcadeau voor je vriend: shake it baby
Mojito, Sex on the Beach en Cosmopolitan: het zijn stuk voor stuk heerlijke cocktails en ze zien er verrukkelijk uit. En hoewel we onze favo cocktails nu eventjes niet in de stad kunnen drinken, ben jij misschien wel de lucky girl met een lover die zo lief is om jouw favoriete drankje thuis te maken. Helaas is niet iedereen een professionele bartender, maar je kan je vriend of vriendin wél aanmoedigen om die amateuristische shake-skils extra aan te schroeven. Hoef je alleen nog maar een BarDeluxe cocktail set onder de boom te leggen. Cheers! 😉

Kerstcadeau voor je vriend: geef iets wat jullie samen kunnen doen!
Een cadeautje geven is natuurlijk extra leuk als jij er ook van kunt genieten. Geef bijvoorbeeld een dagje weg naar een leuke stad. Dan betaal jij zijn treinkaartje of een drankje, hapje eten, noem maar op. Denk bijvoorbeeld aan een grote stad met een leuke kerstmarkt. Heb je wat meer budget, geef hem dan een nachtje weg. Zoek een hotelletje op Nachtje Weg, dit is een website met allerlei aanbiedingen voor een nachtje weg. Zoek een leuk hotel voor een mooi prijsje en boek het! Zorg wel dat je even checkt of je vriend dan vrij is. Zo kun je bijvoorbeeld zijn weekendbaantje even bellen of aan zijn moeder vragen of ze net wil doen dat zij samen dat weekend weg gaan.

De Zwaluwhoeve is ook erg leuk om samen heen te gaan. Samen lekker een dagje in de sauna om helemaal bij te komen. Mocht je je hier niet prettig bij voelen, dan zijn er ook dagen waar je gewoon je bikini aan moet houden.

Kerstcadeau voor je vriend: ga schaatsen
Neem hem mee schaatsen! Misschien wordt het buiten koud genoeg, maar anders kun je hem ook meenemen naar een schaatsbaan! In Den Bosch is er bijvoorbeeld het Sportiom. Hier kun je zwemmen en schaatsen. Helemaal leuk dus om eerst een verfrissende duik te nemen, de glijbaan af te gaan en even in het bubbelbad te klimmen voordat jij gaat schaatsen. Daarna sluit je natuurlijk af met een warme kop hot choco.

Je kunt hem ook een cadeaubon geven. Denk bijvoorbeeld aan een bon om uit eten te gaan (met jou natuurlijk), of voor iets wat hij al heel lang wil. Denk aan een kostbaar parfum of een paar toffe sneakers.

Wil jij meer iets budgets? Ga dan lekker met hem door de bossen wandelen, samen en heel romantisch. Dan kun je hem daarna op een drankje trakteren bij het dichtstbijzijnde cafeetje!

Kerstcadeau voor je vriend: deze cadeautjes vindt hij leuk
Wil je liever tastbare cadeautjes geven of gewoon iets om erbij te geven? Zodat je toch niet met ‘lege handen’ aankomt als je hem een kaartje geeft met een tegoedbon? Dan hebben we hier een aantal ideetjes voor jullie op een rij gezet.

Kleding
Koop een leuke trui of sweater voor in de winter, ga voor een leuke top of kies een leuke riem voor hem uit. Zo kies jij dingen waarin jij hem nog leuker en sexier vindt! Bewaar alleen wel het bonnetje, zodat als hij het niet leuk vindt hij het kan ruilen…

Ga jij met hem iets leuks doen of heb je erg weinig geld? Leg dan wat euro’s bij elkaar en ga naar de supermarkt om zijn lievelingstoetje te maken. Koop bijvoorbeeld alles voor een heerlijke taart, lekkere pudding of maak een mooi versierde cake. Doe hier wat kaarsjes in en doe er een mooie kaart bij.

Je kan ook een mand kopen waar je allerlei kleine dingetjes in doet, zoals een parfum, armbandje, foto van jullie, douchegel en alles wat je hem nog meer wil geven.

Budgettip: versier zijn of jouw kamer met wat leuke kerstverlichting en/of lekker ruikende kaarsjes!

Zo kun je ook fotolijstjes kopen met foto’s van jullie erin. Hier kun je ook een rekje voor kopen of gewoon losse fotolijstjes. Doe er foto’s in van jullie eerste keer uit of allerlei leuke herinneringen.

Denk je dat je vriend het niet leuk vindt om dat allemaal in zijn kamer neer te zetten? Maak een fotoboek met jullie allermooiste foto’s! Deze is niet zo groot en past gewoon in de kast. Leuk om daar steeds weer een keertje door te bladeren. Vergeet er geen lieve en leuke tekstjes bij te zetten!

Geef iets onvergetelijks
Wil jij echt het beste vriendinnetje ooit zijn? Surf dan even naar vakantieveilingen en zoek iets onvergetelijks voor hem… Denk bijvoorbeeld aan een autoles of slipcursus waar hij helemaal los kan gaan met de auto! Zo zijn er ook speciale gelegenheden waar hij ook in een Ferrari mag rijden.

Zo vind je hier nog veel meer dingen, zoals kaartjes voor een concert waar hij heel graag heen wil of kaartjes voor de film. De bioscoop blijft gewoon leuk om naartoe te gaan ook al heb je dat waarschijnlijk al tig keer gedaan. Maakt niet uit! Bestel een lekkere grote bak popcorn en sluit af met een drankje bij het restaurantje aan de overkant zodra dit weer kan.

Shop hier onze favoriete sierraden voor mannen:

 

 

 

Lees ook: