Lifestyle

Déze drie sterrenbeelden zijn echte roddeltantes

Roddelen, iedereen doet het. Het gebeurt overal om je heen. In de winkels, op school en zelfs in je eigen vriendenkring. Soms is roddelen niet erg, zolang je maar niemand expres voor schut zet. Ben jij benieuwd wie van jouw vrienden het meeste roddelen? Kijk dan naar de onderstaande sterrenbeelden.

Lees ook: Dit zijn de 4 grootste leugens van mannen

Deze drie sterrenbeelden houden echt van roddelen

Heb jij soms het gevoel dat de mensen om je heen iets weten, waar jij niets vanaf weet? Of ben jij zelf iemand die lekker veel praat over andere? Praten mag, zolang je iemand er maar niet mee pest. Andersom zou je dat namelijk ook niet leuk vinden. De volgende sterrenbeelden zijn niet vies van roddelen:

(Neem dit natuurlijk wel met een korrel zout ;))

Lees ook: Heb jij deze karaktereigenschap? Dan heb je een grote kans op een goede relatie

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Een Schorpioen kan soms wat jaloers zijn. Daardoor maken ze soms ook opmerkingen die niet zo aardig zijn bedoelt. De Schorpioen is dan ook niet vies van een beetje roddelen. En vaak gelooft iedereen deze roddels ook nog. Pas daarom wel op met wat je zegt! 

Ram (21 maart – 19 april)

Een Ram kan soms zo erg met zichzelf bezig zijn, dat ze niet doorhebben dat ze iemand soms kwetsen met hun uitspraken. Ook zijn Rammen over het algemeen niet zo goed in het geheim houden van geheimen. Maar de roddels die een Ram vertelt, worden vaak verkeerd overgenomen. Ze bedoelen het nooit slecht, maar een Ram heeft vaak niet door wat voor gevolgen zo’n kleine roddel kan hebben. 

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuwen nemen dingen vaak snel over als ze deze ergens gehoord hebben. Dat komt doordat een Leeuw nogal bazig kan reageren. Ze bemoeien zich graag met andermans zaken. Pas daarom altijd op wat je tegen een Leeuw zegt, want roddelen daar zijn ze gek op. 

Bron: BeautifyBeeld: Pinterest