Celebs

Bachelor’s Yaël doet boekje open over Thomas: ‘Hij eet ook beschuitjes met andere dames’

Hoewel iedereen dacht dat Thomas en Merel een match made in heaven waren, lijkt dat nu toch wel even anders. Ze hebben geen relatie, maar zijn wel exclusief aan het daten zijn. Maar onlangs heeft deelneemster Yaël ook een boekje open gedaan in een interview met RumagTV. Zij denkt namelijk dat de twee niet meer samen zijn… WAT?!

Bachelor’s Yaël doet boekje open over relatie van Thomas en Merel 

In een nieuwe aflevering van RumagTV doet Yaël een boekje open over de relatie van Thomas en Merel, maar ook over andere Bachelor-deelneemsters!

Terugblik op delname aan de Bachelor

We zagen Yaël natuurlijk in het tweede seizoen van De Bachelor, waarin ze het hart van Thomas probeerde te veroveren. Hoewel ze redelijk ver is gekomen, nam Thomas uiteindelijk toch afscheid van haar. In het interview vertelt ze nu dat ze eigenlijk spijt heeft dat ze nooit een roos van Thomas heeft geweigerd. ”Ik wist toch best wel snel dat het hem gewoon niet ging worden,” aldus Yaël. Ook laat ze weten dat ze onder andere Anna-Noëlle nogal geniepig vindt. Oei!

Thomas en Merel

Verder geeft Yaël ook nog wat details over de relatie van Thomas en Merel. Merel heeft onlangs natuurlijk laten weten dat de twee “exclusief aan het daten” zijn, maar volgens Yaël klopt dat niet helemaal meer. ”Ik dacht ook dat ze op een gegeven moment wel een relatie hadden, maar blijkbaar is dat dus niet zo. Of dat nog gaat komen? Ik heb echt geen idee. Ik spreek Thomas nooit, ik spreek Merel nooit, dus ik heb echt geen idee. Dat weten haar vriendinnen van De Bachelor denk ik beter,” vertelt Yaël erover.

Farja (FawryNotSawry) vraagt verder nog hoe exclusief ze nou écht zijn, omdat Thomas dus blijkbaar ook nog met andere vrouwen afspreekt. ”Ik ben er niet bij geweest, ik hoor ook maar dingen. Dus of het waar is weet ik echt niet. Maar ik heb wel in de wandelgangen gehoord dat Thomas ook beschuitjes eet met andere dames,” vertelt Yaël. Over welke dames dit gaat maakt ze niet duidelijk, maar ze hebben wel deelgenomen aan de Bachelor. 

Terugtrekken van sociale media

En wat ook vreemd is, is dat Merel gisteren heeft laten weten dat ze komende tijd afstand zal nemen van sociale media. Eerst had ze nog een roos-emoji in haar Instagram bio staan, maar die is nu ook weg. Zal dit iets te maken hebben met de relatiestatus van Thomas en Merel?

Bron: CosmopolitanBeeld: Instagram @Merelbeks

Must reads 👀