Beauty

Uhm, wat? TikTokkers stoppen hun foundation massaal in water om déze reden!

Als je veel tijd doorbrengt op TikTok, dan heb je deze, nogal vreemde, trend vast wel al voorbij zien komen. TikTokkers doen hun foundation namelijk in een glas water voordat ze deze op hun gezicht aanbrengen. Niemand minder dan Huda Kattan, de eigenaresse van Huda Beauty, is deze trend gestart. En wij leggen je graag uit wat het nut hier eigenlijk van is. 

Om deze reden stoppen TikTokkers massaal hun foundation in water

Toch maar even uitproberen dan?

Positieve effecten

In de video’s die rondgaan op TikTok zien we dat vrouwen hun foundation eerst in een glas water pompen, voordat ze het aanbrengen op hun gezicht. Het ziet er voor ons een beetje gek uit. Maar het schijnt dus – vooral met dit warme weer – veel positieve effecten te hebben! Je foundation zou hierdoor langer en beter blijven zitten en ook zou het er nog mooier uitzien op je huid. 

Lees ook: Oeh: ‘Face wine’ schijnt mega goed voor je huid te zijn!

Conclusie Huda

In de video die Huda heeft geplaatst, brengt ze de foundation gemixt met water aan op één kant van haar gezicht, en op de andere kant van haar gezicht brengt ze het aan zonder water. En haar conclusie? ”Het is iets helderder aan deze kant [waar ze de foundation in water dipte], dan aan de andere kant,” zegt ze. Wel geeft ze aan dat het verschil heel licht is. Ook test ze of de foundation daadwerkelijk beter blijft zitten door met een tissue aan beide kanten te drukken. ”Ik kreeg een kleine afdruk, maar ik drukte wel veel.” Volgens Huda werkt deze hack dus wel, maar ze vindt het wel verspilling van de foundation, een beetje viezig – duh – en volgens haar maakt het je make-up routine wel een stuk ingewikkelder. Ga jij deze hack uitproberen? 

Bekijk de video van Huda hieronder:

@hudabeauty Foundation in water hack IB: @Rachel Rigler #hudabeauty #foryou #viraltiktok #makeuphacks @hudabeauty ♬ original sound – Huda Beauty

Lees ook: Lifehack! Bietensap helpt heel goed tegen puistjes

Bron: BeautifyBeeld: Pinterest