Lifestyle

Toe aan een nieuwe mobiel? Deze drie nieuwe smartphones zijn absolute aanraders

Ben je toe aan een nieuwe smartphone? Dan wil je natuurlijk het beste van het beste, een smartphone met topprestaties. Daarom hebben we drie nieuwe smartphones op een rijtje gezet die jij kunt overwegen als je nieuwe toestel, allemaal met indrukwekkende prestaties.

Deze drie smartphones zijn echte aanraders

Smartphones zijn over de jaren heen steeds beter geworden en die ontwikkelingen blijven maar komen. Wij zetten vandaag drie smartphones op een rij: de Samsung Galaxy S22+, de Fairphone 4 en de OnePlus Pro 10. Lees snel verder om te zien welke het beste past bij jou.

Samsung Galaxy S22+

Nog altijd is Samsung de marktleider als het gaat om smartphones en dat is niet voor niets. Het nieuwe vlaggenschip van de smartphonefabrikant, de Samsung Galaxy S22+, is beter dan ooit tevoren. De telefoon beschikt over de snelste chip die het bedrijf ooit heeft geproduceerd en dat zorgt samen met 8GB RAM voor indrukwekkende prestaties. Het ontwerp is duurzaam en daarmee mooi, maar ook milieubewust.

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Daarnaast heeft de smartphone een camera waarmee jij foto’s van hoge kwaliteit maakt, net als een écht professionele fotograaf. En niet alleen overdag, maar ook ’s nachts kun je gewoon plaatjes blijven schieten dankzij de nightography feature. Licht of donker: je kunt altijd je herinneringen vastleggen en de perfect foto’s maken. Verder zorgt de driedubbele achtercamera ervoor dat je alles vast kunt leggen op beeld, zonder schokken.

Met de Samsung Galaxy S22+ ben je altijd en overal verbonden. Met andere mensen, maar ook bijvoorbeeld met je Galaxy Tab, Samsung Watch of Samsung TV. Denk je dat hierdoor je batterij razendsnel leeg zal lopen? Dat is niet het geval: de telefoon heeft een lange batterijduur en kan zelfs langer dan 24 uur meegaan. De Samsung Galaxy S22+ is verkrijgbaar in maar liefst acht kleuren, waarvan er vier alleen exclusief via de site van Samsung te koop zijn. Je hebt al een Samsung Galaxy S22+ vanaf €1.049.

Fairphone 4

Deze telefoon komt dicht bij huis vandaan: Fairphone is namelijk een Nederlands bedrijf. Het doel van het bedrijf? Een zo eerlijk mogelijke smartphone produceren, die duurzaam is, goed voor het milieu en de arbeiders. Je bent dus ook nog eens goed bezig met deze telefoon. De Fairphone 4 is het nieuwst model en streeft zijn voorgangers voorbij. De telefoon beschikt over 5G, een Dual 48MP camera aan de achterkant. Je kunt kiezen tussen een versie met 6GB RAM en 128GB opslagruimte of 8GB ram en 256GB opslagruimte. Vanaf €579 heb jij een Fairphone 4 in de kleur grijs, groen of gespikkeld groen. En er zit ook nog eens vijf jaar garantie op!

Daarnaast heeft Fairphone ook nog eens een nieuwe service: Fairphone Easy. Daarmee kun je de telefoon huren vanaf €21 per maand, ook om hem bijvoorbeeld een paar maanden uit te proberen. Ongelukje gehad? Dan zorgt Fairphone dat je binnen 48 een nieuwe telefoon hebt. Bij elk schadevrij jaar gaan je abonnementskosten omlaag.

De tekst gaat verder onder de foto.

OnePlus 10 Pro

Het succes van OnePlus de laatste jaren is niet te ontkennen. De smartphones van het merk worden steeds populairder en de prestaties steeds beter. De OnePlus 10 Pro heeft een nieuwe driedubbele camera in samenwerking cameraproducent Hasselblad waarmee je prachtige foto’s kunt maken. Je kunt zelfs 4k video opnemen. Daarnaast beschikt de telefoon over ultrasnelladen: je zou een dag stroom kunnen krijgen in slechts vijftien minuten. Game je graag op je telefoon? Het HyperBoost-gamingengine versnelt het GPU en CPU en zorgt ervoor dat je game-ervaring beter is dan ooit tevoren. De OnePlus 10 Pro is beschikbaar vanaf €899 in zwart en groen met een combinatie van 8GB RAM + 128GB opslag of 12GB RAM + 256 GB opslag.

Must reads 👀