Celebs

Excuse me?! Déze bizarre vraag kreeg Vivan Hoorn over haar gewicht

Roos-Sanne

Als je actief bent op sociale media, dan weet je vast wel wie Vivian Hoorn is. De Nederlandse influencer heeft inmiddels zo’n 580 duizend volgers en staat ook op de cover van het Linda Meiden zomerboek! Maar blijkbaar kreeg Vivian onlangs een wel hele bizarre vraag over haar gewicht. 

Déze aparte vraag kreeg Vivian Hoorn over haar gewicht

Iemand vragen naar zijn gewicht is natuurlijk nooit netjes, maar dít gaat wel heel ver!

Modellenwerk

De Brabantse beauty Vivian wilde vroeger niks liever dan model worden. Helaas had ze hier – voor de modellenwereld – nét niet de goede maten voor. ”Toentertijd mochten je heupen niet meer dan 90 centimeter zijn,” vertelde Vivian al in een eerder interview met Vogue. Hoewel ze nooit een eetstoornis heeft gehad, was ze wel obsessief bezig met voeding en sporten. Ze reisde drie keer per week van Brabant naar Amsterdam om te sporten met een personal trainer, en terwijl haar vriendinnen stokbrood met kruidenboter bestelden op het terras, vroeg Vivian of haar tomatensoep gezeefd kon worden voor het geserveerd werd. Ze vertelde destijds dat ze compleet gehersenspoeld was door de beauty standards.

View post on Instagram
 

”Het perfecte plaatje”

Het nieuwe Linda Meiden Zomerboek ligt nu in de winkels, maar op de Instagram kregen we alvast een voorproefje. Hierin vertelt Vivian dat ze er vroeger álles aan deed om aan de beauty standards te voldoen. ”Als ik mezelf nu terugzie op foto’s, denk ik: wie is dat meisje? Ik herken mezelf soms nauwelijks. Ik deed alles eraan om in het perfecte plaatje te passen,” vertelt Vivian.

Gelukkig is ze nu helemaal comfortabel in haar eigen lichaam zonder alle fotoshop en filters, maar dit is niet altijd zo geweest. Vroeger vond ze namelijk dat ze mooier was als ze dun was. ”Dat komt door het beeld dat ik al die jaren heb meegekregen uit de media,” vertelt ze erover.

Bizarre vraag

Ondanks dat ze zelf helemaal happy is met hoe ze nu is, krijgt ze regelmatig negatieve reacties. En helaas niet alleen van volgers, maar ook van mensen die dicht bij haar staan! ”Laatst vroeg iemand me of mijn vriend het wel oké vindt dat ik zes maten meer heb dan toen hij mij leerde kennen. Wat is dat voor vraag?” vertelt Vivian erover. Bizar toch?

View post on Instagram
 

Bron: Fem-FemBeeld: Instagram @vivianhoorn