Films & Series

Zal Regé-Jean Page terugkeren in het derde seizoen van Bridgerton?

Was jij tijdens het eerste seizoen van Bridgerton ook zo’n van van Simon (aka Regé-Jean Page)? Dan vond je het waarschijnlijk ook heel jammer dat hij in het tweede seizoen van de serie niet terugkeerde. Daarom hebben we nu allemaal onze hoop gevestigd op het derde seizoen van Bridgerton. Zal de knappe hertog dan toch terugkeren in de serie?

Lees ook: Bridgerton alweer uitgekeken? Deze 3 series vind je dan sowieso ook leuk

Regé-Jean Page in Bridgerton

Daphne Bridgerton speelde in het eerste seizoen van de serie een grote rol. Ze wordt stapelverliefd op hertog Simon. En deze liefde is wederzijds. Er bloeit een romance op tussen de twee. Maar helaas zien we daar in het tweede seizoen van de serie niets van terug. 

Daar nemen we namelijk een kijkje in het leven van Anthony Bridgerton, Daphne’s broer. Hij is nog vrijgezel en opzoek naar de liefde. Dan komt hij de knappe Edwina Sharma tegen met wie hij zich verloofd, maar uiteindelijk valt hij toch voor haar oudere zus Kate Sharma. En gelukkig bevatte dit seizoen ook weer genoeg steamy scènes! 

De reden dat Regé-Jean niet te zien was in het tweede seizoen? Hij zou volgens geruchten de serie hebben verlaten om in de rol van James Bond te treden. Of dat ook écht nog gaat gebeuren is nog even afwachten. Maar wij hebben nu nog beter nieuws! 

Keert Regé-Jean Page terug in de serie?

Regé-Jean vertelde eerder aan Variety over zijn vertrek in de serie. “Ik kom in het verhaal, draag mijn deel bij en dan gaat de familie Bridgerton zelf verder met hun verhaal.” Zijn rol was dus maar bedoeld voor één seizoen. ”Het publiek weet dat het verhaal afgerond is. Je kan ze in een emotionele achtbaan gooien omdat ze weten dat het uiteindelijk goed zal komen en dat we gaan trouwen en een baby krijgen”, deelt de acteur.

Lees ook: OMG: je kan de filmlocatie van Bridgerton bezoeken

In het derde seizoen van de serie zal het verhaal van Penelope Featherington en Colin Bridgerton te zien zijn. Regé-Jean heeft eerder al een keer gehint op een terugkeer in de serie.  “Je weet dat ik het je niet kon vertellen! Maar is er niet iets geweldigs aan verrast te worden door iets wat je niet vermoedde?” Wij hopen in ieder geval dat we de hertog weer te zien krijgen in het derde seizoen! 

Bron: GraziaBeeld: Pinterest

Must reads 👀