Celebs

Anna Nooshin en verloofde uit elkaar: ‘Ik zal onze tijd samen koesteren’

Verdrietig nieuws voor Anna Nooshin en haar vriend Nassim Zeta. Het stel heeft besloten om na vier jaar samen te zijn een punt achter hun relatie te zetten. Op Instagram deelt Anna het nieuws met haar volgers. 

Anna Nooshin en Nassim Zeta zijn uit elkaar

Na vier jaar hebben de twee besloten om verder te gaan als vrienden.

Verloofd

Anna en Nassim zijn vier jaar samen geweest en hebben dan ook al behoorlijk wat meegemaakt samen. Zo zijn de twee na een tijdje gaan samenwonen en heeft Nassim Anna zo’n drie jaar geleden ten huwelijk gevraagd. Maar de bruiloft is er dus nooit van gekomen. En hoewel het stel nogal privé was over hun relatie, zagen we af en toe wel een paar mega schattige kiekjes voorbijkomen op het Instagram-account van Anna. 

‘Dankbaar voor de mooie jaren’

Op haar Instagram heeft Anna nu bekend gemaakt dat de twee een punt hebben gezet achter de relatie. ”Lieve allemaal, met veel verdriet, maar ook heel veel liefde, hebben Nassim en ik besloten om uit elkaar te gaan,” schrijft de influencer. ”Ik hou heel veel van hem en zal altijd dankbaar zijn voor de mooie jaren samen. Mijn geloof in de liefde zal er altijd zijn en ik zal de tijd die we samen hebben gehad koesteren”, gaat ze verder. ”Ik hoop dat we hier beiden in rust mee kunnen dealen. Hoop voor begrip.”

Bron: RTL BoulevardBeeld: Instagram @annanooshin

Must reads 👀