Beauty

Good to know! Dit is de reden dat je je zelf knapper vindt in de spiegel dan op foto’s

Heb je hier ook wel eens last van? Dat je er beter uitziet in de spiegel dan op foto’s? No worries! Je bent niet de enige die dit heeft. Maar hoe kan dit nou eigenlijk? Wij leggen het je uit!

Dit is de reden waarom je je zelf knapper vindt in de spiegel dan op foto’s

Misschien is het niet wat je wil horen, maar eigenlijk liegt de spiegel tegen je… Want foto’s geven namelijk een beter beeld van hoe je er echt uitziet voor anderen. Maar hoe komt het dan dat je dat zelf niet ziet? Het antwoord is simpel: je ziet jezelf iedere dag in de spiegel en dit beeld ben je gewend en vindt je daarom dus ook een stuk leuker. Maar dat is dus spiegelbeeld, en zo ziet de rest van de wereld jou niet.

Foto’s bewerken

We kijken natuurlijk graag naar onszelf in de spiegel. En daarom maken we ook het liefste foto’s met snapchat, want die zijn ook gewoon lekker gespiegeld. Maar als je uiteindelijk toch niet helemaal tevreden bent met de foto, dan kan je deze altijd nog omdraaien in een van de duizenden handige apps die je daar tegenwoordig voor hebt. Dan heb je het probleem weer opgelost. Maar gespiegeld of niet, je bent sowieso prachtig! 😉

Bron: &CBeeld: Pexels: Min An