Travel

Vier originele vriendinnen uitjes om samen met je besties te doen!

Het is bijna vakantie, dus tijd om leuke dingen te gaan doen met je vriendinnen! Hebben jullie al een aantal leuke uitjes op de planning staan? Wat dacht je van lekker zwemmen met dit warme weer of een uitgebreide picknick in het park? Wij hebben een aantal leuke ideëen voor je op een rijtje gezet die je kunt doen met je vriendinnen.

Lees ook: Deze dingen kun je alleen bespreken met je allerbeste vriendin

Leuke ideeën om te gaan doen met je vriendinnen deze zomer

Lekker wijnen met de meiden of een wandeling met je vriendinnen maken in het Vondelpark. Je hebt het allemaal wel eens gedaan, daarom ben je nu toe aan iets nieuws. Daarom delen wij vier leuke activiteiten die jouw zomervakantie een stuk leuker zullen maken.

Lees ook: Pack your bags: vanaf nu kun je voor €9 door heel Duitsland reizen!

Dungeon Amsterdam

Wat dacht je van een leuke middag met je vriendinnen naar de Amsterdamse Dungeon? Kan je gelijk even je vriendinnen de stuipen op het lijf jagen. Terwijl jullie met een gids door de griezelige kerkers lopen proberen acteurs jullie bang te maken. En alsof dit nog niet genoeg is zul je er ook achter komen wie van jouw vriendinnen een heks is op de brandstapel zal eindigen. Creepy!

Bezoekje aan een museum

Een museum bezoeken klinkt misschien als iets wat alleen oudere mensen doen, maar het kan ook voor jongere heel leuk zijn. Je hebt tegenwoordig zoveel meer dan alleen kunstmusea. Je hebt bijvoorbeeld de Tony’s Chocolonely superstore. Daar kun je je eigen chocoladereep samenstellen. Of wat dacht je van CORPUS ‘reis door de mens’? Je krijgt daar een tour door het menselijk lichaam. Heel leerzaam!

Ga naar een trampolinepark

Soms willen we allemaal weer even onze jeugd herbeleven. Daarom kan een middagje naar een trampolinepark heel leuk zijn! In Nederland zijn er meerdere locaties waar je met je vriendinnen terecht kunt om een uurtje ongegeneerd trampoline te springen. En achteraf, als jullie allemaal zijn uitgeput, kunnen jullie nog even lekker een ijsje halen.

Knuffelen met alpaca’s

Heb je altijd al eens naar een alpacaboerderij toegewild? Dan is dit je kans! Jullie beginnen met een high tea en daarna kunnen jullie lekker de hele middag knuffelen met de fluffy beestjes. Ben je niet zo van de alpaca’s? Er zijn ook verschillende locaties in Nederland waar je met koeien kan knuffelen. Voor ieder wat, toch?

Bron: Ze.nlBeeld: Pinterest