News

OMG! Dochtertje van Jørney is opgenomen in het ziekenhuis

Roos-Sanne

Het is de grootste nachtmerrie van iedere moeder als er iets met je kinderen gebeurd. Helaas werd dit voor Jørney, die we kennen door haar deelname aan Ex On The Beach, werkelijkheid. Haar dochtertje, die nog maar 6 maanden oud is, is namelijk opgenomen in het ziekenhuis.

Dochtertje Jørney opgenomen in het ziekenhuis

Op Instagram geeft Jørney ons een update over de situatie.

Moeilijk jaar

Het is geen makkelijk jaar geweest voor de realityster. Jørney en Odim zijn namelijk uit elkaar gegaan na een – iets té – publiekelijke break up. En dat was nog niet alles. Eerder dit jaar werd Jørney zelf namelijk ook geopereerd omdat ze een tumor op haar eierstokken hadden gevonden. En nu ligt ook haar dochtertje nog eens in het ziekenhuis. 

Opgenomen in ziekenhuis door virus

Jørney deelt een video op Instagram waarin ze de situatie uitlegt. ”Ik denk soms echt dat ik vervloekt ben,” vertelt ze. Haar dochtertje Aliyaah is namelijk opgenomen in het ziekenhuis, en haar situatie verbetert niet. ”Ze boekt nog niet echt vooruitgang. De koorts is wel minder dus dat is goed. Ze krijgt nu een infuus met vocht en voeding, want ze houdt niks binnen […] ze hebben ook gespoeld, en zo’n puf-ding gedaan.” Ook vertelt ze dat de kleine Aliyaah zuurstof toegediend krijgt, en dat Odim ook bij haar is. Helaas slaat de behandeling nog niet aan, dus gaat ze vandaag met de doktoren kijken welke behandeling nu nodig is. Om welk virus het precies gaat, heeft Jørney niet vertelt.

Niets meer delen

Jørney deelt ook een bericht waarin ze vertelt dat ze voorlopig niets meer over Aliyaah zal delen. Wel vraagt ze iedereen of ze voor haar dochtertje wil bidden. ”Momenteel gaat het alleen maar slechter en slechter,” schrijft ze. ”Ik ga even niks meer delen na deze post in verband met boze ogen en rust.” Wij wensen Jørney en haar dochtertje heel veel sterkte toe!

Bron: RTL BoulevardBeeld: Instagram @jurney.hendrix