Films & Series

Fans opgelet! Dit weten we al over het derde seizoen van Bridgerton

Prachtige jurken, dure kastelen en heel veel drama; Bridgerton heeft alles waar wij van houden! Een tijdje geleden werd al bekend gemaakt dat het derde seizoen van de serie over Penelope zou gaan, maar nu zijn er nog meer juicy details naar buiten gekomen! Daarom vertellen wij je alles wat we al weten over seizoen drie van Bridgerton. 

Dit is alles dat we weten over het derde seizoen van Bridgerton

Wij kunnen níét meer wachten!

Het vierde boek van Bridgerton

Bridgerton is natuurlijk gebaseerd op de iconische Bridgerton-boekenreeks. Dit betekent alleen niet dat de makers van de serie zich heel strak vasthouden aan die volgorde en gebeurtenissen: seizoen drie is namelijk gebaseerd op het vierde boek uit de reeks! Volgens Nicola Coughlan, de actrice die Penelope speelt, wordt het derde seizoen vooral heel erg leuk voor de fans van de boekenreeks.

Lees ook: Oh no: van deze Bridgerton-actrice nemen we afscheid!

Penelope Featherington

We wisten het al een tijdje, maar we moeten het toch nog even benoemen. Voor de Penelope-fans is er namelijk goed nieuws! Het derde seizoen van Bridgerton staat namelijk compleet in het teken van Penelope! Wij kunnen niet wachten om te zien hoe de relatie van Penelope en Colin zich zal gaan ontwikkelen. Maar dat is niet het enige wat we gaan zien! Het derde seizoen zal namelijk ook gaan over de verbroken vriendschap tussen Penelope en Eloise. Penelope zal dus in het nieuwe seizoen moeten leren dat liegen niet oké is, en voor Eloise is het belangrijk om te realiseren dat je een levenslange vriendschap niet zomaar zou moeten laten verwateren. 

Lees ook: Heftig: Bridgerton’s Ruby Barker in het ziekenhuis met mentale problemen

Release datum

We zullen helaas wel nog even moeten wachten op het derde seizoen van Bridgerton. De opnames zijn namelijk nog niet gestart. Het zal dan ook nog wel even duren voordat het derde seizoen te zien is op Netflix. Wij schatten dat de serie begin 2023 op Netflix zal verschijnen, aangezien het tweede seizoen ook rond februari dit jaar te zien was! Maar daar zullen we jullie uiteraard over op de hoogte houden. 

Bron: VriendinBeeld: Pinterest

Must reads 👀