Celebs

Zien! Zo zag Lynn uit Ex On The Beach er vroeger uit!

Roos-Sanne

Lynn is één van de acht sexy singles die dit seizoen meedoet aan Ex On The Beach: Double Dutch. En deze meid heeft de tongen inmiddels al flink weten los te maken! Maar hoe zag Lynn er vroeger eigenlijk uit? 

Dit is hoe Lynn van Ex On The Beach er vroeger uit zag

Herken jij haar nog?

Ex On The Beach: Double Dutch

Het nieuwe seizoen van Ex On The Beach is nog maar net begonnen, en er is nú al een hoop drama. In de eerste aflevering zagen we dat Lynn het wel héél goed kon vinden met Nick, en later op de avond werd dat ons nog even goed duidelijk gemaakt. De twee eindigden de avond namelijk met een hete zoenpartij in bed! Wij verwachten dat er nog heel wat meer drama rondom Lynn zou kunnen ontstaan.

Ook zijn er inmiddels al vier exen aangespoeld, waarvan we er twee al eerder hebben gezien. En één van deze een heeft zelfs al twee verschillende exen in de villa! Als dat geen drama wordt… 

Veel veranderd

Wij zijn erg benieuwd hoe Lynn er vroeger uitzag. Op TikTok deelt ze regelmatig video’a van zichzelf. Maar vroeger zag ze er dus heel anders uit! Ze is namelijk flink wat afgevallen. In een van haar video’s deelde ze dat ze verslaafd raakte aan sporten toen ze eenmaal resultaat begon te zien. Maar dat niet alleen, want Lynn heeft ook haar haar geverfd en ze is zich ook anders gaan kleden. Bekijk de video van Lynn hieronder: 

View post on TikTok

Bron: CosmopolitanBeeld: Instagram @lynnraymakers