Celebs

Wordt een van déze mannen de nieuwe Bachelor?!

Het is alweer een tijdje geleden dat we massaal met z’n alle naar het nieuwe seizoen van de Bachelor aan het kijken waren. Dit keer was Thomas van der Vlught de Bachelor, en hij eindigde het avontuur samen met Merel. Wij zijn dan ook erg benieuwd wie de nieuwe bachelor zal worden. Daarom hebben we een aantal leuke single mannen die hiervoor zeker potentie hebben voor je op een rijtje gezet. 

Lees ook: OMG! Gaat Rijk Hofman zich identificeren als vrouw?

Zou een van deze mannen de nieuwe Bachelor worden?

Er zijn genoeg leuke, knappe en vooral single mannen in Nederland. Wij hebben een aantal BN’ers gevonden die wij wel geschikt zouden vinden als de nieuwe Bachelor.

Lees ook: WOW: Bachelor Thomas van der Vlugt maakt carrièreswitch!


 

Rijk Hofman

Laten wij maar gelijk met de deur in huis vallen: Rijk Hofman zou echt een top kandidaat zijn! Net zoals zijn broers heeft hij de looks, maar wij moeten ook altijd lachen om zijn video’s. Wij hopen dat Rijk voor dit avontuur open staat. Hij heeft het tenslotte ook heel gezellig gehad met Bachelor’s Indigo. Wij denken dat Indigo zeker niet de enige is die een oogje op Rijk heeft. Wij verwachten dan ook dat als Rijk aan het programma meedoet, de vrouwen voor hem in de rij zullen staan.

View post on Instagram
 


Kiefer Zwart

Knapperd Kiefer Zwart kan je kennen als Roman van Loon in het populaire tv-programma GTST. Ook heeft hij in meerdere Nederlandse films meegespeeld. Als Kiefer mee zou willen doen aan de Bachelor, dan doet hij dat waarschijnlijk alleen omdat hij echt ware liefde wil vinden. Geen streken en fratsen, maar gewoon een man die opzoek is naar zijn ideale partner. 

View post on Instagram
 


Robin Zomer

Geef maar toe: ook jij had vroeger stiekem een oogje op zanger Robin Zomer. Robin kan je kennen van de band Benr of Zomaer. Ook is hij niet meer weg te denken van YouTube en staat hij nu in het voorprogramma van Kensington! Robin heeft een lange tijd een relatie gehad met actrice Britt Scholte. Zover wij weten heeft hij na Britt geen serieuze relatie meer gehad, dus wellicht is dit wel een gave uitdaging voor hem! 

View post on Instagram
 


Rick Brandsteder

Rick Brandsteder is al eens eerder gevraagd om mee te doen aan de Bachelor, maar dat heeft hij toen geweigerd. Helaas pindakaas, want hij was de perfecte Bachelor geweest! Hij ziet er goed uit en heeft een carrière waar je ‘u’ tegen zegt. Hij is presentator van verschillende populaire programma’s, dus hij weet precies wat wij willen zien in een nieuw seizoen. Hopelijk wordt hij nog een keer gevraagd en stemt hij er dan wel mee in. 

View post on Instagram
 


Donny Roelvink

Dit lijkt ons ook een uitstekende kandidaat. Wij zien hem al staan in een mooie smoking! Zijn relatie is vorig jaar beëindigd, dus misschien is het tijd voor een nieuwe liefde in het leven van de BN’er. Zijn broer Dave heeft tenslotte al een kindje! Alles op z’n tijd natuurlijk, maar wij zien hem graag terug in De Bachelor!

View post on Instagram
 

Bron: fem-femBeeld: Instagram @robin_zomer