Celebs

Wil je zien! Ariana Grande heeft een nieuwe look

De curtain bangs zijn alweer een tijdje in, net als de drape bangs. Maar ook steeds meer celebritys zijn fan van deze haarstijl! Zo ook Ariana Grande. En ze ziet er geweldig uit met deze nieuwe look. 

Ariana Grande heeft een nieuwe look

We hebben de curtain bangs de afgelopen tijd bij meerdere celebrity’s voorbij zien komen. Kendall Jenner, Sydney Sweeney en Lady Gaga rockte deze look ook al, maar nu heeft ook Ariana Grande een bezoekje aan de kapper gebracht. 

Normaal gesproken zien we Ariana Grande regelmatig met een hoge strakke staart, maar nu heeft de zangeres toch besloten om eens wat anders te doen met haar kapsel. 

View post on Instagram
 

Curtain bangs

Ariana Grande heeft in 2021 haar eigen beautylijn opgericht: r.e.m Beauty. En inmiddels is het alweer tijd voor een derde drop. In de teaser-foto voor de nieuwe beautycollectie zien we Ariana met een compleet nieuwe look. 

Ariana heeft ervoor gekozen om haar curtain bangs wat langer te laten. Zo vallen ze net boven haar ogen en zijn ze aan de zijkant nog iets langer zodat ze mooi overlopen in de rest van haar kapsel. Maar haar kapsel was niet het enige dat er geweldig uitziet. Ook haar outfit ziet er fantastisch uit! Op de foto zien we Ariana in een taupe-kleurige jurk met spaghettibandjes. 

Bron: NSMBLBeeld: Instagram @arianagrande

Must reads 👀