Travel

Good to know! Deze sterrenbeelden krijgen een onvergetelijke zomer

Het is bijna zomer! Heb jij al plannen voor de vakantie? Eén ding is in ieder geval zeker: mensen met déze vier sterrenbeelden krijgen een onvergetelijke zomer. Misschien ontmoet je wel de liefde van je leven of ga je op een hele gezellige vriendinnenvakantie.  

Lees ook: Nog geen vakantie geboekt? Dit zijn de 5 beste last minute vakanties voor een girls trip!

Deze vier sterrenbeelden gaan een onvergetelijke zomer tegemoet!

Je sterrenbeeld vertelt veel over je persoonlijkheid. Bijvoorbeeld wanneer je je het gelukkigst voelt, wat je favoriete eten is of hoe je gedraagt in een relatie. En nu is er weer een nieuwe voorspelling. Want déze vier sterrenbeelden krijgen een onvergetelijke zomer!

Ram (21 maart – 19 april)

Je hebt een zware periode achter de rug. Misschien zijn er wel vriendschappen verwaterd of ben je gezakt voor je examens. Je zat in ieder geval niet lekker in je vel. Gelukkig ga je een goede zomer tegemoet! Je voelt je vrij en doet alleen nog maar dingen waar jij zin in hebt. Je bent de hele dag met vrienden op het strand te vinden en ‘s avonds beleef jij de gekste avonturen.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Was je net van plan om die hot girl summer in te gaan plannen, komt die leuke jongen ineens om de hoek kijken. Al je vriendinnen zitten al een in relatie, en jij voelde je daardoor soms een beetje eenzaam. Maar deze zomer gaat dat veranderen. Het kan je leuke buurjongen zijn, die jongen uit je klas die opeens een glow-up heeft gekregen of die ene leuke gozer van het animatieteam op de camping. Jullie worden smoorverliefd en beleven de leukste zomer samen!

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Jij bent een echte workaholic, maar hebt nu voor de zomer ook een aantal weken vrij genomen. Je laat je werk even links liggen en gaat lekker genieten van de zomer. Laat die feestjes maar komen! Het enige nadeel is dat je af en toe op zult staan met een flinke kater. Maar als dat het enige is, right

Steenbok (22 december – 19 januari)

Je vrienden zijn deze zomer allemaal op het zelfde moment vrij. YES! Dat wordt een hele toffe vriendenvakantie! Trommel al je vrienden op, boek een vakantie en gaan met die banaan. Jullie kunnen het zo gek maken als jullie zelf willen. Kamperen in een tent, of verblijven in een luxe hotel. Hoe dan ook: een feestje wordt het zeker! 

Bron: MargrietBeeld: Pinterest