Films & Series

Dit weten we al over het derde seizoen van Love Island!

We kunnen niet wachten tot het derde seizoen van Love Island te zien is. Helaas moeten we nog eventjes geduld hebben, maar gelukkig kunnen we ondertussen wel al het een en ander vertellen, zodat je alvast in de mood kunt komen voor een hoop drama! 

Dit weten we over het derde seizoen van Love Island

Het belooft weer een ge-wel-dig seizoen te worden, en wij kunnen niet wachten!

Release datum

Het derde seizoen van Love Island is al een tijdje bevestigd, maar de precieze datum wisten we nog niet. Eerder speculeerden we er al wel over, maar nu is ‘ie dan ook echt bevestigd! Ons eerste gokje was 13 juli en we zaten er niet ver vanaf. Op 11 juli (nóg eerder dus!) kunnen we weer volop genieten van het nieuwe seizoen!

Locatie

De locatie waar de serie zich gaat afspelen, is wel nog een grote verassing. Maar natuurlijk kunnen we wel vast een paar gokjes wagen! Het eerste seizoen werd opgenomen op het Spaanse eiland Gran Canaria, en het tweede seizoen in Marbella. Ook de Engelse versie werd altijd geschoten in Marbella, tot deze villa voor een insane bedrag verkocht werd. De exacte locatie van het derde seizoen weten we dus nog niet, maar de kans dat het weer ergens in Spanje (of op een van de Spaanse eilanden) plaats zal vinden is heel groot.

Deelnemers

Meestal wordt er door juicekanalen flink gespeculeerd over wie er meedoen aan een realityprogramma. Maar dit keer is het wel opvallend stil! Over de deelnemers is helaas nog niets bekend, wel weten we dat Holly Mae Brood en Viktor Verhulst het programma opnieuw zullen presenteren. We can’t wait!

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram @loveislandnl

Must reads 👀