Beauty

OMG! Dit is dé ultieme scheertip voor een gladde bikinilijn

ultieme-scheertip-bikinilijn

Nu we eindelijk weer in onze bikini kunnen lopen zonder dat we bibberen van de kou is het ook weer tijd om alles even bij te werken. Ieder jaar hopen we weer op een gladde bikinilijn zonder rode bultjes, sneetjes en haren die ongelofelijk dwars doen, maar in de realiteit loopt dit vaak toch nét iets anders. Maar no worries! TikTok heeft nu dé ultieme scheertip voor je!

Dé ultieme scheertip voor een gladde bikinilijn

Onze oksels en benen hebben we altijd zo glad, maar onze bikinilijn daarentegen is wel een ander verhaal. Rode bultjes en sneetjes, daar zitten we natuurlijk helemaal niet op te wachten. Maar nu is er dus dé ultieme scheertip die viral gaat op TikTok en wij leggen je uit hoe deze werkt.

Always go down!

De meeste van ons zullen altijd van beneden naar boven scheren, maar dat is dus fout! Hierdoor krijg je namelijk nooit het gladde resultaat waar je op hoopte. Probeer daarom voortaan van boven naar beneden te scheren en van binnen naar buiten. Hierdoor kun je de haartjes namelijk zo dicht mogelijk bij de huid afscheren. Heb je nog steeds niet het gewenste resultaat? Dan kun je altijd daarna ook nog een keer van beneden naar boven scheren om ervoor te zorgen dat alle haartjes echt weg zijn.

Goed scrubben van tevoren

Het is altijd een goed idee om jezelf daar beneden even goed te scrubben voordat je gaat scheren. Op deze manier dood je alvast de dode huidcellen en zorg je er ook voor dat je ingegroeide haren naar de oppervlakte komen. Wat ook belangrijk is, is dat je goede lotion gebruikt. En scheer ook vooral niet te snel, hierdoor heb je sneller kans op rode bultjes!

Bekijk dé ultieme scheertip hieronder:

View post on TikTok

Beeld: Pexels