Celebs

Dusty van Ex On The Beach krijgt veel negatieve reacties op zijn haartransplantatie

Dusty, die wel allemaal kennen van Ex On The Beach, heeft onlangs een haartransplantatie laten doen. Maar de realityster kreeg helaas niet de reacties waar hij op had gehoopt. 

Lees ook: Lesley kijkt terug op haar deelname aan Ex On The Beach: ‘Ik heb nergens spijt van’

Dusty van Ex On The Beach ondergaat haartransplantatie

Een jaar geleden kregen we te horen dat Dusty betrokken was geraakt bij een scooterongeluk. De realityster heeft toen 1,5 week in coma geleden en heeft daarna flink moeten revalideren. Op de zijkant van zijn hoofd heeft hij een flink litteken staan. Dit herinnert het steeds aan deze heftige periode uit zijn leven. 

Litteken laten verdwijnen

Dusty is heel bij dat het uiteindelijk goed met hem is afgelopen. Daarom heeft hij onder zijn litteken het woord ‘Greatful’ laten tatoeëren. Toch wilde de realityster graag zijn litteken laten verdwijnen. Daarom is hij naar Istanbul gevlogen om een haartransplantatie te laten doen. “Door m’n ongeluk was het litteken zichtbaar aan de voor- en zijkant, en dit heb ik nu opgelost”, deelt Dusty.

De tekst gaat verder onder de post. 

View post on Instagram
 

Veel negatieve reacties

Op Instagram deelde Dusty een aantal foto’s na zijn haartransplantatie. De realityster heeft nu nog een kaal hoofd, maar dat groeit natuurlijk weer terug. Veel van zijn volgers begrepen zijn keuze niet. “Je had toch gwn genoeg haar”, werd er onder de foto’s gereageerd. En dat was niet de enige negatieve reactie. “Hoop dat je goeie kliniek hebt gekozen 👏”, reageerde een van zijn volgers.

Lees ook: OMG! Heeft Dusty van Ex On The Beach een nieuwe vriendin?

Gelukkig trekt Dusty zich zelf niet veel aan van de negatieve reacties. “Doe gewoon lekker de dingen die jij zelf wilt, jouw lichaam, jouw keuzes, niet moeilijk doen of iets aantrekken van wat anderen zeggen 🙏🏽💙”, reageert hij.  

Bron: GraziaBeeld: Instagram @dustytaconis