News

Je kunt nu een Netflix walking tour doen door jouw favoriete Europese stad!

Roos-Sanne

Het is volgens Netflix deze zomer tijd om je afstandsbediening neer te leggen en je paspoort erbij te pakken. Deze zomer organiseert Netflix namelijk walking tours door drie Europese steden. Wij leggen je uit wat dit precies inhoudt!

Netflix organiseert walking tours in drie Europese steden

Heb je altijd al een keer een croissantje willen eten zoals Emily in Paris, of de plek van de iconische bankoverval van La Casa de Papel willen zien? Dat kan, met de walking tours die Netflix deze zomer organiseert!

Geïnspireerd door Netflix

Waarschijnlijk heb jij ook wel eens een Spaanse of Franse serie gekeken. Ongeveer 70% van de kijkers van de meest populaire series komt uit een ander land, dan waar de serie zich afspeelt. Veel mensen raken dan ook geïnspireerd door het kijken van hun favoriete shows. Daarom wil Netflix nu in aanraking laten komen met verschillende culturen van over de hele wereld!

Walking tours

Netflix biedt zijn kijkers nu de kans om nieuwe plekken te ontdekken. Ze organiseren verschillende walking tours door drie steden in Europa. Is Emily in Paris of Lupin jouw favoriete serie? Dan heb je mazzel! Er is namelijk een Netflix walking tour die door Parijs gaat. Niet alleen zie je de mooiste plekjes van Parijs die te maken hebben met de series, je leert ook nog een hoop over de filmgeschiedenis van Frankrijk.

Ben jij meer fan van La Casa de Papel (Money Heist) of Elite? Netflix heeft namelijk ook een walking tour door Madrid georganiseerd! Je krijgt en exclusieve behind the scenes van meerdere populaire series te zien en laten we eerlijk zijn: wie wil er nou niet naar Madrid?

En last but not least is er ook een walking tour georganiseerd in het Engelse Londen. Dus ben jij fan van de series Bridgerton, Anatomy Of A Scandal, The Crown of Enola Holmes? Dan moet je zeker weten deze tour doen! Bij deze tour krijg je namelijk de meest iconische plekken in de filmgeschiedenis van Londen te zien – want laten we even eerlijk zijn, Britse films zijn vaak de échte classics – én je krijgt exclusieve behind the scenes te zien!

Wil jij nou heel graag naar één – of allemaal – van deze tours? Dan moet je je wel registreren. Lees er hier meer over! Je moet wel snel zijn, want er zijn maar een beperkt aantal plekken.

Bron: NSMBLBeeld: Pinterest