Travel

Ga je emigreren? Dit is dé bestemming voor jou volgens je sterrenbeeld

Ben jij wel klaar met al die regen, dat drukke werkleven en de Nederlandse nuchterheid? Dan is het de hoogste tijd om te emigreren naar een bestemming die je wel gelukkig zal maken. Maar waar ga je naartoe? Dat is natuurlijk de grote vraag. Maar dit is dé bestemming voor jou volgens je sterrenbeeld.

Deze bestemming is écht iets voor jou op basis van je sterrenbeeld

We snappen best dat je het koude klimaat hier soms even zat bent en graag ergens anders naartoe wil verhuizen. Maar welk land past eigenlijk bij jou op basis van je sterrenbeeld? Check het hieronder!

Ram (21 maart – 19 april)

De Ram is avontuurlijk en houdt daarom ook niet zo van stille dorpjes waar geen kroeg te bekennen is. Ondanks hun avontuurlijke leven zijn ze ook gek op de natuur en waar kun je deze combinatie beter vinden dan in San Fransisco, right?

Stier (20 april – 20 mei)

De Stier houdt van stabiliteit in het leven. Daarom zouden ze ook liever een huis kopen, dan huren. Dan hebben ze écht hun eigen plekje namelijk. In Nederland wordt dat met de huidige huizenprijzen alleen een beetje lastig… Daarom is Kopenhagen dé ideale bestemming voor de Stier.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingen verlangen altijd naar nieuwe dingen uitproberen. Daarom is Londen de ideale stad voor ze om te gaan wonen. Er is genoeg te doen, het is niet heel ver van huis en je leer gelijk een hoop nieuwe dingen door de verschillende cultuur. En vergeet niet het Buckingham Palace te bezoeken he! 😉

Kreeft (21 juni – 22 juli)

De Kreeft blijft het liefst dichtbij zijn of haar familie. Ze hebben namelijk snel last van heimwee en hebben altijd gewoon veel behoefte aan gezelligheid. Amsterdam is daarom de perfecte plaats. En nu horen we je denken: huh, dat is toch geen buitenland? Als je als Kreeft dan tóch per se naar het buitenland wil verhuizen, dan is Antwerpen of Brussel ook een goede optie!

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

De Leeuw is over het algemeen een nogal ijdel type… Ze zitten bomvol zelfvertrouwen en laten dat dan ook graag zien. Daarom zouden ze echt moeten emigreren naar Ibiza. Daar is het namelijk zien en gezien worden. En ook kun je de hele dag in leuke boho jurkjes lopen. Wie wil dat nou niet?

Maagd (23 augustus – 22 september)

De Maagd is georganiseerd en houdt van balans. Daarom zouden ze vooral niet in een drukke stad moeten gaan wonen. De Maagd zal zijn of haar rust vinden in de natuur. Stockholm is daarom de ideale bestemming voor de Maagd. Je hebt er heel veel natuur en het is een stuk rustiger dan in het dichtbevolkte Nederland.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Voor de Weegschaal zijn harmonie, energie en veiligheid erg belangrijk. De Weegschaal is erg creatief en houdt van cultuur. Ze zijn altijd opzoek naar iets bruisends en willen dan ook graag dingen ontdekken. Daarom past het Amerikaanse New York hier het beste bij. Kun je ook meteen lekker genieten van de me-ga grote hamburgers!

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

De Schorpioen is altijd op zoek naar een stad die veel mogelijkheden te bieden heeft. Er moet natuurlijk ook wel genoeg te doen zijn. Daarom is Tokio de ideale bestemming voor dit sterrenbeeld. Mocht je dit nou te ver vinden? Dan kan je ook altijd eerst even heen voor een korte vakantie, om te kijken of het wat is 😉

Boogschutter (22 november – 21 december)

De Boogschutter is het meest avontuurlijke sterrenbeeld en wat past er nou beter bij hun dan de avontuurlijke stad Rome in Italië. Dit sterrenbeeld staat namelijk open voor nieuwe dingen, maar ook zeker voor iets ouds. Verder houden ze van een normaal leven en moet het vooral niet te gek worden. Dat betekent dus, genieten van het Vaticaan, iedere dag Italiaans ijs en borden vol pasta pesto.

Steenbok (22 december – 19 januari)

De stad Genève in Zwitserland past het beste bij de Steenbok. Steenbokken zijn namelijk gek op drukte en doen dan ook graag hun eigen ding. Mocht je hier uiteindelijk naar emigreren, dan moet je vooral de Lavaux wijngaard en de typische dorpjes hier omheen echt bezoeken!

Waterman (20 januari – 18 februari)

Watermannen zijn echte mensen-mensen en zijn dan ook altijd ontzettend behulpzaam. Maar als het gaat om verhuizen zijn zij vooral heel erg op zoek naar een vrije leefstijl en niet zo zeer naar regeltjes… En waar kun je dat beter vinden dan bij onze zuiderburen in België? Lekker dicht bij familie, maar toch een heel ander land…

Vissen (19 februari – 20 maart)

Voor Vissen is de ideale bestemming de stad van de liefde. Niemand is zo romantisch als de Vissen, dus Parijs moet het worden. Romantisch dineren met zicht op de Eiffeltoren, ronddwalen in het Louvre en genieten van alle straat muzikanten… Wij zouden het wel weten!

Bron: FlairBeeld: Pinterest