Celebs

Zien! Noa Vahle (dochter van Linda de Mol) deelt voor het eerst foto’s van haar vriendje op Instagram

Noa Vahle (22) is de dochter van Linda de Mol. Eerder schreven we al over haar stulpje in Amsterdam die ze samen met haar moeder heeft gekocht. Maar of Noa daar ook alleen woont… wij denken van niet! Noa heeft namelijk een vriend. Op Instagram deelt ze nu voor het eerst foto’s van haar lover.

Dit is Tim de Wild, de vriend van Noa Vahle

Het is natuurlijk niet zo gek dat Noa net als haar moeder ook in de mediawereld werkt. Ze werkt achter de schermen op de redactie van Veronica Inside. En dat niet alleen, ze is ook nog verslaggever op het voetbalveld. En haar vriend, Tim de Wild, is ook niet geheel onbekend in de mediawereld. Tim is namelijk druk bezig met het opzetten van zijn eigen tv-productie bedrijf. 

‘And then there was you’

Op Instagram deelt Noa voor het eerst een aantal foto’s van haar lover. “And then there was you 💚”, schrijft ze bij de foto’s. De twee zijn heerlijk op vakantie geweest in Barcelona. 

De tekst gaat verder onder de post.

View post on Instagram
 

Samenwonen

Noa heeft een prachtig pand gekocht in Amsterdam, dicht bij de Jordaan. Het huis heeft haar €875.000 gekost. Voorheen woonde Noa alleen in dat huis, maar wat moet je toch met drie slaapkamers als je toch alleen bent? Wij denken dat Tim inmiddels is ingetrokken bij Noa. En mocht dat niet zo zijn? Dan weten we zeker dat Tim regelmatig even langskomt. 

Lees ook: Binnenkijken in het luxe appartement van Julian Vahle (zoon Linda de Mol)

Bron: GraziaBeeld: Instagram @noavahle

Must reads 👀