Travel

Nog geen vakantie geboekt? Dit zijn de 5 beste last minute vakanties voor een girls trip!

Roos-Sanne

De zomervakantie is alweer in aantocht! Dat betekent dat we weer te maken krijgen met de jaarlijkse struggle: waar ga je naartoe? Wil jij een leuke girls trip maken, maar hebben jullie nog niks geboekt? No worries, we’ve got you. Dit zijn de 5 beste last minute vakanties die jullie nu nog kunnen boeken!

Dit zijn de 5 beste vakantiebestemmingen die je last minute nog kan boeken voor een girls trip

Wil je last minute toch nog lekker met je vriendinnen op vakantie? Dat kan! En een enorm voordeel aan last minute boeken, is dat je vaak hoge korting en geweldige deals kunt scoren! Pack your bags, want onvergetelijk wordt deze trip sowieso!

1. Barcelona

Wil de helft van de groep naar de zee, terwijl de andere helft juist een city trip wil maken? Dan is Barcelona dé perfecte middenweg! Vlakbij het strand, maar ook één van de grootste steden ter wereld. Aangezien het zo’n mega toeristische plek is, zijn er ook altijd wel last minute mensen die afzeggen waardoor er weer plekjes vrijkomen!

View post on Instagram
 

2. Oostenrijk

Natuurlijk is een vakantie aan de zee met een cocktail in je hand geweldig, maar misschien niet de perfecte bestemming voor onze avontuurlijke girls. In dat geval is Oostenrijk een prachtige bestemming: de natuur is er echt supermooi, dus bergwandelingen kun je er genoeg maken!

View post on Instagram
 

3. Ibiza

Overdag relaxen aan het strand en ‘s avonds uitgaan in de vetste clubs; wat ons betreft is dit altijd een favoriet! Heel veel meer hoeven we hier niet over te zeggen, toch?

View post on Instagram
 

4. Griekenland

Ook Griekenland is écht een perfecte bestemming voor een onvergetelijke girls trip. Het land zelf is natuurlijk geweldig, maar er zijn ook mega veel gave eilanden die je móét bezoeken! Heb je de vlucht al geboekt?

View post on Instagram
 

5. Mexico

Hebben jullie Europa nu wel een keer gezien, en zijn jullie toe aan een nieuw avontuur? Pack your bags, want Mexico is hiervoor écht een perfecte bestemming. Er zijn superveel mooie plekken die je kan bezoeken, dus het is ook eens nog perfect voor een roadtrip. Daarnaast is het ook nog een land waar je superveel cultuur kunt opsnuiven, én hebben ze er mega lekker eten! Wat wil je nog meer?

View post on Instagram
 

Bron: FEM FEMBeeld: Pinterest