Celebs

Imke Roose blikt terug op haar deelname aan Ex On The Beach: ‘Ik heb de meeste haat gekregen’

Elke week kunnen we weer genieten van een nieuwe aflevering van Ex On The Beach. Knappe singles die opzoek gaan naar ware liefde. Het klinkt geweldig, toch? Helaas zit er vaak ook een keerzijde aan. Zo ook voor deelneemster Imke Roose. Zij wilde vorig seizoen wraak nemen op haar ex Keanu. Maar ze kreeg een hoop kritiek en negatieve reactie haar kant op. Imke blikt nu terug op haar deelname. 

Lees ook: Keanu van Ex On The Beach is op de spoedeisende hulp belandt: ‘Life is hard”

Veel negatieve reacties na deelname Ex On The Beach: Double Dutch

In een interview met ‘Brandpunt’ kijkt Imke terug op een periode waarin ze veel negatieve reacties heeft ontvangen. “Ik heb de meeste haat gekregen van het seizoen”, vertelt ze. Imke wilde graag wraak nemen op haar ex Keanu en had vervolgens ook een trio met twee van zijn beste vrienden. Kijkers vonden Imke arrogant en lieten dat dan ook duidelijk merken. “Zelfs mijn familie werd lastiggevallen met berichtjes waarin werd gevraagd of ze zich niet schaamden voor mij. Wanneer mannen op televisie uit de kleren gaan is het leuk en grappig, maar vrouwen worden direct afgeschreven.”

Onzeker over uiterlijk

Ook werd Imke erg onzeker over haar uiterlijk. “Door mijn lippen zou ik lijken op Donald Duck, mijn neus werd gigantisch genoemd en mijn wenkbrauwen afschuwelijk”, vertelt Imke over de situatie.“Het voelt machteloos. Waarom wil je een zo graag ander pijn doen? Er is geen reden tot gesprek als iemand je op je uiterlijk pakt.”

Lerares

Imke heeft meerdere keren laten weten dat zij graag lerares wilde worden. En nog steeds zou ze dat graag willen. Vele verklaarde haar toen voor gek, want na haar deelname kan je toch geen voorbeeldfunctie meer zijn? “Ik vind dat mijn privéleven los staat van mijn professionele leven. Waarom zou ik geen goede lerares kunnen zijn? Mensen hebben sowieso een vooroordeel over realitysterren: iedereen zou opgespoten en hersenloos zijn. Wanneer je ook studeert en ambities hebt, willen ze het niet horen. Dat past niet in het plaatje.” 

Lees ook: WOW! Hier kunnen we Romée van Ex On The Beach dus van kennen!

Geen spijt

Toch heeft Imke geen spijt van haar deelname aan Ex On The Beach. Ze heeft “Ik kwam over als iemand die heel makkelijk en niet zo slim is. Als je de hele dag wordt gefilmd, maak je wel eens een onhandige opmerking. Die werden altijd gebruikt in de edits. Jammer, want normaal gesproken ben ik iemand die vooruitstrevend, sociaal en medelevend is.”

Bron: GraziaBeeld: Instagram @imke_roose