Celebs

Abbey Hoes reageert op haatreacties na winnen van FHM award: ‘Ik zou mijn hond er nog vanaf trekken’

Begin deze maand werd actrice Abbey Hoes door FHM verkozen tot mooiste vrouw van Nederland. Abbey kreeg vervolgens een enorme stroom aan haatreacties over zich heen. De actrice heeft daar nu voor het eerst op gereageerd.

Abbey Hoes reageert voor het eerst op haatreacties na winnen ‘mooiste vrouw van Nederland’

Nadat Abbey Hoes verkozen werd tot mooiste vrouw van Nederland 2022, kreeg de actrice veel haatreacties haar kant op. 

Haatreacties

Het is voor mensen steeds makkelijker geworden om hun negatieve reacties op het internet te uitten. Tegenwoordig kun je namelijk alles plaatsen wat je wil. Helaas is dit voor de mensen die deze haatreacties ontvangen niet bepaald prettig. 

Veel beroemdheden en influencers krijgen dagelijks te maken met negatieve reacties. Ook Abbey Hoes: vooral nadat ze werd verkozen tot ‘mooiste vrouw van Nederland’ heeft de actrice enorm veel haatreacties over zich heen gekregen.

‘Ik zou mijn hond er nog vanaf trekken’

Via Instagram reageert Abbey nu op de negatieve comments. ”Ik wilde eigenlijk mijn mond houden en het allemaal negeren, maar dat zou niet goed voelen,” schreef de actrice ze in haar Stories. ”Ik heb nog nooit zo’n stroom haat en nare berichten over me heen gehad als na het winnen van de FHM-award. Ik ben wel wat gewend, maar jeetje mensen!”, gaat ze verder. Ook geeft ze een voorbeeld van de reacties die ze heeft gekregen. ”Te dik, te onbekend, verbouwd, te kleine tieten, ‘ik zou mijn hond er nog vanaf trekken’… Weet dat er aan de andere kant van jouw dm, reactie, krantenkop of YouTube filmpje ook gewoon een mens zit.”

‘Normaliseer het niet’

Ook legt Abbey in haar Stories uit waarom ze tóch heeft besloten om een reactie te geven. ”Ik lig er niet wakker van. Begrijp me niet verkeerd: leuk is anders en kwetsend is het ook. Maar mijn reden van dit bericht… Wees toch lief voor jezelf en voor elkaar,” deelt ze. ”Vuur bestrijd je niet met vuur, haten lost niks op. Normaliseer het niet.”

Bron: GraziaBeeld: Instagram @abbeyhoes