Celebs

WOW! Dit zijn alle bekende exen van Selena Gomex

Selena Gomez is een échte powervrouw. Ze kan zingen, acteren en ze is ook nog eens superknap. Het is dan ook niet vreemd dat de mannen voor haar in de rij staan. Selena’s meest bekende relatie was toch wel die met Justin Bieber. Maar Selena heeft daarna ook nog andere relaties gehad. Daarom hebben wij de bekende exen van Selena Gomez voor je op een rijtje gezet. 

Dit zijn alle exen van zangeres Selena Gomez

Selena heeft al behoorlijk wat relaties achter de rug. De zangeres heeft vooral met knappe – en ook bekende – mannen gedate! Daarom hebben we ze voor je op een rijtje gezet


The Weeknd

In 2017 is Selena samen met The Weeknd zoenend gespot in Los Angeles. Niet lang daarna maakte ze hun relatie bekend via Instagram. Ook hebben de twee samen een puppy geadopteerd. Maar na tien maanden samen te zijn geweest, hebben ze toch besloten er een punt achter te zetten.

View post on Instagram
 


Charlie Puth

Ook heeft Selena het een tijdje heel gezellig gehad met zanger Charlie Puth. Ze hebben elkaar ontmoet in 2015. Daar hebben ze even met elkaar gepraat, en dat klikte blijkbaar heel goed. Charlie is toen zelfs met haar meegegaan op tournee!

View post on Instagram
 


Niall Horan

In 2013 mocht One Direction een award aan Selena uitrijken voor The MTV Video Music Awards. In de tijd die volgde zijn Selena en Niall erg close geworden. De twee zijn ook een aantal keer zoenend gespot. Maar van een serieuze relatie is nooit sprake geweest. 

View post on Instagram
 


Zedd

Ook heeft Selena in 2015 een kortstondige relatie gehad met Zedd. “I adore Anton (Zedd) a lot and I definitely had a thing with him, which was nice”, deelde Selena in die tijd. Al snel werden er geruchten verspreid over een ‘publicity stunt’. Dit houdt in dat de twee samen zouden zijn geweest voor de publiciteit.

View post on Instagram
 


Orlando Bloom

Een echte relatie tussen de twee is nooit bevestigd, maar ze zijn wel meerdere keren samen gespot. Ook in 2016 is er meerdere keren naar buiten gebracht dat de twee het erg gezellig hadden met elkaar. Toch bleek Katy Perry uiteindelijk interessanter voor Orlando…

View post on Instagram
 


Justin Bieber

We weten natuurlijk allemaal dat Selena een behoorlijke tijd samen is geweest met Justin Bieber. In een periode van vijf jaar tijd ging het steeds aan en uit tussen de twee. In 2015 werd er officieel bekendgemaakt dat het dan écht over en uit was. Justin is momenteel heel gelukkig met zijn vrouw Hailey Bieber.

View post on Instagram
 


Taylor Lautner

Ook heeft Selena in 2009 Twilight-acteur Taylor Lautner aan de haak weten te slaan. In 2009 hadden de twee een kortstondige relatie. 

View post on Instagram
 


Nick Jonas

In 2008 heeft Selena een paar maanden gedatet met niemand minder dan Nick Jonas! Maar dat is toen ook weer vrij snel uit gegaan. Nick heeft inmiddels samen met zijn vrouw hun eerste kindje mogen verwelkomen. 

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram @selenagomez