Celebs

Onherkenbaar! Zo zag Joyce van Ex On The Beach er vroeger uit

Het is geen geheim meer dat de meeste deelnemers van Ex On The Beach niet vies zijn van wat botox. Daarom zijn wij ook altijd erg benieuwd hoe deze jongens en meiden er vroeger uitzagen. Dit keer is het de beurt aan Joyce! 

Dit is hoe Joyce van Ex On The Beach er vroeger uitzag!

Joyce heeft veel praatjes en maakt in de eerste aflevering gelijk even duidelijk wie zij is. Maar hoe zag Joyce er vroeger eigenlijk uit? Het zal je verbazen, want je zult haar bijna niet meer herkennen!

Lees ook: WOW! Dit is hoe Fleur van Temptation Island er vroeger uitzag!

Eerste ruzie van het nieuwe seizoen

We hebben enorm genoten van de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch. En wij weten het zeker, met Joyce in de villa wordt het sowieso een grote chaos! Dat bleek ook al in de eerste aflevering. De stoere chick wilde gelijk even duidelijk maken dat er niet met haar te sollen valt. 

Het duurde dan ook niet lang voordat de eerste ruzie van het seizoen begon. En natuurlijk (hoe kan het ook anders) was Joyce hierbij betrokken. Er was  een woordenwisseling gaande Joyce en Jennifer. Jennifer kwam namelijk het strand opgelopen met een kroontje, daarom vonden veel deelnemers haar arrogant. En in de jacuzzi barstte toen de bom. 

Joyce is een ware verschijning

Maar haar grote mond is niet het enige dat ons opvalt. Joyce zit namelijk van top tot teen onder de tatoeages. Ook laat ze weten dat ze flink wat plastische chirurgie heeft gedaan. Alleen haar neus en billen zijn nog puur natuur. Love Reality deelde een aantal foto’s van Joyce uit de oude doos. En zeg nou zelf: herken jij haar nog?

Lees ook: Zien! Zo zag de mega knappe Ray van Temptation er vroeger uit!

View post on Instagram
 

Bron: Love RealityBeeld: @_saintlopezz_

Must reads 👀