Beauty

Handig! Deze kapsels zijn ideaal voor tijdens de warme zomerdagen

Nu de zomer eindelijk zo goed als wel is begonnen en de temperaturen flink beginnen te stijgen is het tijd voor wat handige tips. Want soms worden we gewoon knettergek van dat lange, plakkerige haar in onze nek. Daarom zijn déze kapsels ideaal voor tijdens de warme zomerdagen!

Lees ook: Met deze handige tips kom jij van die vervelende pukkeltjes onder je pony af!

De leukste haarstijlen voor tijdens de warme zomerdagen!

Als je haar maar goed zit, toch? Daarom hebben we speciaal voor jou wat leuke zomerse kapsels bij elkaar gezocht, zodat je je daar nooit meer zorgen over hoeft te maken. You’re welcome! 

Lees ook: Goodbye curtain bangs! De nieuwste haartrend van 2022 zijn de drape bangs!


 

1. De korte bob

Met deze look steel jij sowieso de show! De korte bob zien wij steeds vaker terugkomen. Er zitten een paar voordelen aan: het staat ontzettend leuk en het is een lekker fris kapsel voor tijdens dit warme weer! Vul een flesje met water en stop er wat groffe zeezout korrels in. Even schudden en sprayen maar! Zo creëer jij in je korte kapsel leuke beach waves.


2. Half opgestoken

Ideaal voor tijdens die bloedhete dagen! Laat je haar los en pak de voorste twee plukjes. Deze zet je vervolgens vast aan de achterkant met een klip. Zo ben jij helemaal ready voor het strand! Je hebt deze klipjes tegenwoordig in allerlei kleuren en vormen, zo matcht deze altijd met je outfit!


3. Sleek bun

De messy bun is natuurlijk een lange tijd heel populair geweest. Ga je liever voor een classy look? Probeer dan eens de sleek bun! Het is een hele makkelijke leuk, maar het staat heel mooi. In plaats van een rommelige knot, is het nu een strakke knot naar achteren. Kijk maar:


4. Curly shag cut

Heb jij krullen? Dan heb je geluk! Dit kapsel zorgt er namelijk voor dat je krullen veel meer volume krijgen. Voor deze coupe moet je wel even een afspraak maken bij de kapper, maar dat is het absoluut waard! Je kan deze haarstijl ook nemen als je geen krullen hebt, maar dan lijken het meer op curtain bangs.


5. Scarf

Opzoek naar meer uitdaging? Een sjaaltje is dé trend voor deze zomer! Je kan het in een knot wikkelen, maar ook kan je hem als extra pluk meenemen bij het vlechten van je haar. Zo’n sjaaltje geeft je echt vakantie vibes. Beoordeel zelf maar:

Bron: Ze.nlBeeld: Pinterest