Celebs

Hailey Bieber geeft een update over Justin zijn gezondheid

Onlangs maakte Justin Bieber via zijn Instagram bekend dat hij momenteel last heeft van het syndroom van Ramsey Hunt. In de video liet Justin weten dat één kant van zijn gezicht volledig verlamd is. Daardoor heeft de zanger ook meerdere concerten afgezegd. Hailey Bieber geeft nu een update over de huidige situatie van Justin’s gezondheid. 

Lees ook: Dit is alles wat je moet weten over het Ramsay Hunt syndroom, waar Justin Bieber last van heeft

Hailey Bieber geeft update over de gezondheid van Justin

Afgelopen week deelde Justin Bieber een nogal zorgwekkende video op zijn Instagram. Hij heeft vast van het Ramsay Hunt syndroom, waardoor de helft van zijn gezicht is verlamd. Daardoor heeft Justin meerdere optredens moeten cancelen. Hailey geeft nu een update over de gezondheid van haar man. “Het gaat goed met hem, elke dag een beetje beter. Het was een enge en ongewone situatie, maar hij zal weer volledig herstellen en ik ben dankbaar dat het goed met hem gaat”, vertelt ze bij ‘Good Morning America’. 

Hailey laat weten dat alle lieve reacties van de fans Justin goed hebben gedaan. “Hij heeft steun gekregen van vrienden, fans en familie en dat varieerde van beterschapswensen tot advies en aanbevelingen, echt fantastisch.”

View post on Instagram
 

Herstellende van beroerte

Hailey is zelf ook nog herstellende. In maart kreeg ze een kleine beroerte. Daardoor moest het model onder het mes. “Ik voel me alweer een stuk beter. Ik heb een ingreep gehad om het gat in mijn hart te dichten en geef mijn lichaam sindsdien de tijd om te helen en te herstellen”, vertelt ze over de situatie.

Hailey laat ook weten dat deze heftige momenten met Justin hun juist dichterbij elkaar brengen. “Het dwingt ons min of meer om ermee naar buiten te treden en behalve dat mensen daardoor begrijpen wat je meemaakt, levert het ook mooie gesprekken en inzichten op”.

Bron: GraziaBeeld: Instagram @haileybieber

Must reads 👀