Films & Series

Lana Condor, bekend als Lara Jean Covey, zal de hoofdrol gaan spelen in déze nieuwe Netflix-serie!

Lana Condor kennen we natuurlijk allemaal als Lara Jean Covey uit de populaire ‘To All The Boys I’ve Loved Before’-reeks . Maar de actrice heeft een nieuwe rol te pakken. Ze zal de hoofdrol gaan spelen in de nieuwe Netflix-serie ‘Boo, Bitch’. 

Lana Condor krijgt hoofdrol in nieuwe Netflix-serie

Wij gaan hem so-wie-so kijken!

‘To All The Boys I’ve Loved Before’

We kennen Lana Condor allemaal door haar rol als Lara Jean Covey in de ‘To All The Boys I’ve Loved Before’-films. In deze films wordt het verhaal van Lara Jean vertelt. Ze is een nogal verlegen meisje die eigenlijk nooit haar slag durft te slaan bij de jongens. Haar leven wordt op z’n kop gezet als haar jongere zusje haar een handje helpt door al haar oude liefdesbrieven te versturen. Om de schade beperkt te houden doet ze uiteindelijk alsof ze een relatie heeft met, de mega knappe, Peter Kavinsky (Noah Centineo). Maar uiteindelijk worden de twee toch écht verliefd op elkaar. En dat is pas de samenvatting van de eerste film! Tijd voor een marathon van alle drie de films? 

Lees ook: Riverdale-Cole Sprouse en To All The Boys-Lana Condor werken samen aan een nieuwe film

‘Boo, Bitch’

De carrière van Lana is na deze films helemaal geëxplodeerd. Het is daarom ook niet zo gek dat ze heel veel rollen in films en series aangeboden krijgt. Lana heeft nu toegestemd om in de hoofdrol te gaan spelen in de nieuwe Netflix-serie ‘Boo, Bitch’. Deze serie vertelt het verhaal van Erika, een doornee middelbare school leerling. In haar laatste jaar wil ze graag alle remmen laten vieren, samen met haar vriendinnen. Maar dan komt Erika plots te overleiden. Ze komt terug als geest en probeert een manier te vinden om er samen met haar vriendinnen toch nog een leuk jaar van te maken. 

Watch on YouTube

Ben je ook zo enthousiast? Dan hebben we goed nieuws! Je hoeft namelijk niet lang meer te wachten! Vanaf 8 juli is de serie ‘Boo, Bitch’ beschikbaar op Netflix. Pak de popcorn maar alvast!

Lees ook: OH YES! Er komt een Netflix spin-off serie van To All The Boys I’ve Loved Before

Beeld: Instagram @lanacondor