Celebs

Baby news: Temptation’s Rodanya is in verwachting van een tweeling!

Op Instagram maakte Rodanya, die in 2019 meedeed aan Temptation Island, bekend dat ze in verwachting is. De reality-ster is in verwachting van een tweeling! 

Tempation’s Rodanya is zwanger van een tweeling!

Maar of Morgan de vader is, daar heeft ze nog niets over laten weten.

Rodanya en Morgan

De relatie van Rodanya en Morgan verliep niet bepaald vlekkeloos. Na hun deelname aan Temptaion Island leek dit even beter te gaa, totdat Morgan er achter was gekomen dat Rodanya tóch met verleider Danicio heeft gezoend tijdens de dream date. Ook bleek dat ze het na thuiskomt nog een paar keer met andere jongens heeft afgesproken. Morgan heeft toen besloten om een punt achter de relatie te zetten. 

Lees ook: Zo gaat het nu met Rodanya en Morgan uit Temptation Island

Wie is de vader?

Toen Rodanya de eerste keer in verwachting was vroeg iedereen zich af wie de vader was. Niet lang na de bekendmaking van de zwangerschap liet ze weten dat Morgan inderdaad de vader was. Die wilde in eerste instantie niets te maken hebben met Rodanya en de baby. Maar gelukkig draaide hij bij en besloot hij uiteindelijk toch een betrokken vader te willen zijn. Al betekende dat niet dat de twee ook weer samen waren. 

Vorig jaar bleek Rodanya weer zwanger te zijn. En ook deze keer was het weer van Morgan. Het leek er dus even op alsof de twee weer helemaal happy waren met elkaar. Maar dat is helaas niet helemaal waar. Ze zijn namelijk geen stel, maar voeden de kinderen wel samen op. 

Lees ook: Temptation’s Rodanya spijt van neuscorrectie!

Tweeling onderweg

En ook nu deelt Rodanya opnieuw weer dat ze zwanger is. Dit keer zelfs van een tweeling! Op Instagram deelt ze een video om dit bekend te maken. ”Twinnies on the way 💗💙,” schrijft ze bij de video. Hoe het nu precies zit tussen Rodanya en Morgan is niet bekend. Ook heeft Rodanya nog niet duidelijk gemaakt of Morgan weer de vader is van haar baby’s. 

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram @rodanyakelsey

Must reads 👀