Fashion

Skinny jeans maak plaats! Deze broek is dé nieuwe jeans trend van 2022

Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat we allemaal skinny jeans droegen. Tegenwoordig kiezen we toch liever voor de straight jeans of flared broeken. Het is nu dan ook officieel: skinny jeans zijn verleden tijd! Want deze broek is dé jeans trend van 2022.

Dé nieuwe jeans trend van 2022

Heb jij ‘m ook al in je kast hangen?

Lees ook: Say what? Dit is de functie van het kleine zakje in je spijkerbroek

Skinny jeans

Jarenlang waren de skinny jeans onmisbaar in ons dagelijks leven. Als je een wijde broek aan had werd je waarschijnlijk zelfs raar aangekeken. Maar tijden veranderen. En de mode trends veranderen met ons mee, gelukkig maar! Daarom is de skinny jeans nu ook bijna helemaal uit het straatbeeld verdwenen. Maar welke broeken zijn we dan nu met z’n alle massaal gaan dragen?

Straight jeanss

Het zal je waarschijnlijk niets verbazen dat we het hebben over de straight jeans. Hoeveel heb jij er al in je kast hangen? Het is de broek die recht naar beneden loopt, vandaar ook de naam. Je zijn er in allerlei soorten kleuren, met en zonder gaten en high waist of low waist. Je kunt het zo gek niet bedenken. En wij zijn helemaal fan van deze trend!

Lees ook: Met deze TikTok-hack maak jij jouw té kleine jeans groter!

Vervanger voor de skinny jeans

Gelukkig is er tegenwoordig ook een alternatief voor de skinny jeans liefhebbers. Deze zomer is de legging namelijk ook weer helemaal in. Leuk onder een trui, of onder een blousje. En het ziet er ook nog eens heel sportief uit!

Bron: CosmopolitanBeeld: Pinterest @yesstyle

Must reads 👀