Celebs

Juicy! Dit wisten we nog niet over Hailey Bieber

Ben jij groot fan van Hailey Bieber? Dan zul je vast alles over haar weten: haar favoriete hobby’s en haar lievelingseten. Maar wist jij deze feitjes ook al over de vrouw van Justin Bieber?

Deze feitjes over Hailey Bieber wist jij nog niet

Gewoon leuk om te weten, toch?

Droom om balletdanseres te worden

Wist jij dat Hailey Bieber lange tijd aan ballet heeft gedaan? Ze was vijf jaar oud toen ze hiermee begon. Hailey wilde graag balletdanseres worden. Ze spendeerde haar zomervakanties bij de American Ballet School en werd danseres bij het Miami City Ballet. Maar vrij snel daarna kreeg Hailey een blessure aan haar voet waardoor ze gedwongen meost stoppen met dansen.

Op haar Instagram heeft ze in 2016 een video gedeeld waarin te zien is dat Hailey aan het dansen is als ballerina:

View post on Instagram
 

Sportieve meid

Hailey geeft aan dat ze nog steeds in het dagelijks leven de vruchten plukt van deze passie voor ballet. Ondanks ze niet meer op hetzelfde niveau kan dansen als eerst, is ze nog steeds heel veel bezig met sporten en gezond eten. En niet geheel verrassend: haar favoriete sport is pilates! Ik was vroeger een danser, dus ik hou van pilates omdat het mijn spieren versterkt.”, vertelt ze erover in een interview met V-magazine. “Ik ben onlangs ook begonnen met boksen. Ik ontdekte dat het onthouden van de combinaties en leren hoe je je lichaam beweegt tijdens het boksen goed is geweest voor mijn geestelijke gezondheid.”

View post on Instagram
 

 

Lees ook: Dit is hét geheim van Hailey Bieber haar stralende huid!

Veel pech voor Hailey op het Met Gala

De blessure aan haar voet die Hailey op liep tijdens het dansen was niet de enige keer dat ze voet-gerelateerde pech heeft gehad. Ze heeft namelijk meerdere keren haar voet gebroken. In 2015 brak ze haar voet na het Met Gala en precies een jaar later, ook tijdens het Met Gala, brak ze weer haar voet. “Ik heb weer mijn voet gebroken op precies dezelfde dag als vorig jaar. WAT HEB IK TOCH MET HET MET GALA? Lol”, deelde Hailey toen op haar socials.

View post on Instagram
 

Bron: NSMBLBeeld: Instagram @haileybieber

Must reads 👀