Celebs

Déze 3 goedkope producten gebruikt de haarstylist van Khloe Kardashian

De Kardashians zien er altijd prachtig uit. Ze zien er zelfs zó goed uit dat wij héél benieuwd zijn welke producten hun stylisten nu eigenlijk gebruiken. En daar krijgen we nu antwoord op. Want de haarstylist van Khloe vertelt ons nu drie producten waar hij bij zweert.

Deze drie haarproducten gebruikt de haarstylist van Khloe Kardasian

En ze zijn ook nog eens heel goedkoop! 

Andrew Fitzsimons

Andrew Fitzsimons is de haarstylist van Khloe Kardashian. Op Instagram deelt hij dan ook regelmatig prachtige foto’s van Khloe. Andrew is ook het brein achter een paar van de meest iconische looks. Denk hierbij aan Khloe’s hair bra foto, de wet hair look van Megan Fox op de MTV VMAs en Megan’s kapsel bij de intieme Skims shoot die ze met Kourtney Kardashian deed. Een echte stylist van de sterren dus!

 

View post on Instagram
 

Tips van de haarstylist

Het is nog niet zo lang geleden dat de haarstylist van Kim Kardashian een aantal goede tips met ons deelde om een mooie messy bun te creëren. En nu deelt ook Andrew zijn favoriete haarproducten, zodat we nooit meer een bad hair day hebben.

Favoriete haarproducten

Op Instagram vroeg een volger of Andrew zijn drie favoriete haarproducten wilde opnoemen. En daar stemde de haarstylist natuurlijk mee in. 

Als eerste vertelt Andrew dat hij dol is op de Schwarzkopf got2b Glued Blasting Freeze Spray. Dit is een haarlak van een hold level 6, dat houdt in dat je daar de gehele dat op zijn plek zal blijven zitten. En dat niet alleen, want deze haarlak geeft je haar ook extra volume. En dat voor maar € 6,99!

Het tweede product waar Andrew groot fan van is, is de Primark Texture Spray. Dit is een product uit zijn eigen haarlijn, die hij in samenwerking met Primark heeft ontwikkeld. Daarom kan deze spray ook niet anders dan geweldig zijn. En deze kost dus ook maar € 3,-.

En ook maar Andrew vaak gebruik van Nature Lab Tokyo’s Shine Oil Mist. Deze is dan misschien wel iets prijziger, namelijk €16,25, maar hij is je geld zeker waard! Heb je dof haar? Of wil je je haar gewoon net even die extra shine boost geven? Dan is dit haarproduct precies wat je zoekt!

Lees ook: Zien: met déze 11 minuten workout blijft Kendall Jenner in shape!

Bron: NSMBLBeeld: Instagram @khloekardashian