Travel

Deze soort vakanties moeten zeker weten op jouw bucketlist staan

vakantie-bucketlist

Hou je enorm van reizen en ben je graag altijd on the road? Dan moet je maar snel verder lezen, want deze verschillende soorten vakanties moeten dan zeker weten op jouw bucketlist staan!

Deze vakanties moeten sowieso op jouw bucketlist staan!

Ben je druk bezig met het afwerken van je bucketlist? Misschien moet je deze toch even herzien, want deze toffe reizen zullen sowieso een plekje op het lijstje bemachtigen.

Paar maanden naar het buitenland

Een paar maanden naar het buitenland om te gaan reizen is toch dé droom van iedereen met een reislustig hart? Heerlijk cultuur snuiven en de lekkere lokale snacks ontdekken! Even weg van huis, in een nieuwe omgeving. Lekker tijd voor jezelf!

Vriendinnen vakantie

Een vakantie met je beste vriendinnen, wie wil dat nou niet? Lekker samen tutten en dan een hapje gaat eten bij dat leuke restaurantje verderop. Een ander pluspunt: die leuke Italiaanse ober! En niet te vergeten: ‘s avonds natuurlijk lekker cocktails drinken en uitgaan in dat leuke stadje. Have fun girls!

Weekend naar New York

Wie wil dit nou niet? Even lekker een lang weekend richting New York? De mensen zijn er gezellig, je hebt genoeg bezienswaardigheden en je haalt er ook de beste snacks. Dus binnenkort maar even die kant op dus? It’s the American dream babyyy!

Tropisch oerwoud

Ben je klaar voor een sprong in het diepe? Dan moet je echt eens (onder begeleiding van een gids) een tropisch oerwoud bezoeken. Het is daar adembenemend mooi en je kan er een hoop leren. Doe dit nooit alleen (!!!). Dat kan namelijk heel gevaarlijk zijn, maar onder begeleiding van een gids is het zeker de moeite waard

Lees ook:
Het is bewezen! Op vakantie met je zus is goed voor je gezondheid

Actieve vakantie

Deze vakantie pak jij het een keer helemaal anders aan. Normaal wil jij luieren bij het zwembad en de hele dag cocktails drinken. Maar deze vakantie ga je liever bergen beklimmen, kanoën en een korte citytrip maken. Dit wordt een vakantie waarin je allemaal leuke activiteiten gaat doen.

Beeld: Pinterest