News

Keanu van Ex On The Beach is op de spoedeisende hulp belandt: ‘Life is hard”

Keanu die meedeed aan het zevende seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch heeft nogal een zware nacht achter de rug. De realityster eindigde de dag namelijk op de spoedeisende hulp!

Keanu van Ex On The Beach belandt op de spoedeisende hulp

Keanu heeft gisteren een ongelukje gehad en moest meteen naar de spoedeisende hulp!

Keanu’s deelname aan Ex On The Beach

Keanu deed mee aan het vorige seizoen van Ex On The Beach. Hij was één van de acht singles die dit avontuur aan wilde gaan. En dat heeft hij gedaan! Keanu heeft tijdens de opnames behoorlijk wat drama veroorzaakt op het Spaanse eiland. Vanaf de eerste aflevering is het meteen raak. Hij deelde toen het bed met Lesley. Ook maakte de reality-ster deel uit van het eerste Ex On The Beach-kwartet ooit! In een interview vertelde hij wel dat hij achteraf een aantal dingen anders zou hebben aangepakt.

Spoedeisende hulp

Maar gisteravond kwam er wat minder leuk nieuws van de reality-ster. Hij is namelijk op de spoedeisende hulp belandt! Op Instagram deelt Keanu een update over de situatie. “Life is hard”, schrijft de reality-ster in zijn Stories. ”Dus ik heb mijn enkel verklikt en twee keer gekraakt (verzwikt en verstuikt).” Een flinke blessure dus! ”Ik [probeer] mijn voeding op peil te houden. Ook zal ik bovenlichaam nog trainen en zorgen dat ik extra werk verricht daaraan zodat ik daarna volop kan doorgaan met vetverbranding. We moeten doorgaan,” eindigt hij zijn bericht. Veel beterschap toegewenst Keanu!

Bron: GraziaBeeld: Instagram @keanu_ongena

Must reads 👀