Celebs

Wil je zien! Zo zag Antoon er vroeger uit

De carrière van zanger Antoon gaat als een speer! De zanger, die pas 20 jaar oud is, heeft nu al meerdere gouden platen op zijn naam staan. Met zijn nummers ‘Hyperventilatie’, ‘Bootje’, ‘Leuk’ en ‘Hotelschool’ bestormt hij alle hitlijsten! Ook laat de zanger menig vrouwenharten sneller kloppen. En wij snappen wel waarom. Maar  het blijkt nu dat Antoon er vroeger ook al heel schattig uit zag. Op zijn Instagram deelt de zanger een aantal foto’s uit de oude doos.

Lees ook: Zo goed passen Antoon en Carmen bij elkaar volgens hun sterrenbeeld

Het begin van Antoon

Antoon heeft inmiddels al een aantal grote hits op zijn naam staan. En over een paar maanden treedt hij zelft op in de Ziggo Dome, iets wat voor vele artiesten een grote droom is. Maar daarvoor heeft de zanger wel flink moeten inleveren. Zo is hij gestopt met zijn vwo-opleiding om zijn droom na te jagen. Hij wilde namelijk graag muziek maken. Valentijn, de echte naam van de zanger, is toen op jonge leeftijd aangenomen op de Herman Brood Academie. Hij focuste zich daar op zijn dj-carrière, maar besloot uiteindelijk toch door te gaan met zingen en rappen. 

Op Instagram deelt de zanger regelmatig foto’s met zijn volgers. En ook nu heeft Antoon een aantal leuke foto’s gedeeld van vroeger. En wat was hij schattig!

View post on Instagram
 

Optreden in de Ziggo Dome

Antoon zal in het najaar gaan optreden in de Ziggo Dome. Hij mag nog niet veel vertellen over zijn optreden 17 december, maar zijn nieuwe album moet rond die tijd wel af zijn. “Wij gaan alles uit de kast trekken”, laat de zanger weten. Wij zijn erg benieuwd!

Lees ook: Omg! Flemming kondigt eerste clubtour aan!

Bron: verradelijkBeeld: Instagram @antoonpb