Celebs

Loiza Lamers deelt groot nieuws op Instagram: ‘The next chapter’

Redactie

Op Instagram deelt Loiza Lamers dat ze gaat samenwonen met haar vriend Jelle Ploeg. ‘The next chapter… 🏡’, schrijft het model bij de foto. Onder de foto volgen veel positieve reacties. 

Lees ook: Heftig: Loiza Lamers aangereden en opgenomen in het ziekenhuis: ”bestuurder reed door”

Loiza Lamers heeft samen met haar vriend een huis gekocht

Loiza en Jelle zijn tot over hun oren verliefd op elkaar. Onder de foto maakt het model nog eens extra duidelijk hoe blij ze is met deze volgende stap in haar relatie. “Vanaf vandaag mogen wij dit avontuur voortzetten, want wij hebben samen een huis gekocht! Dankbaar voor dit moment en voor jou. ❤️”

Op de foto’s is te zien dat Loiza en haar vriend samen een handtekening zetten op de formulieren voor het thuis. Het is nu dan écht officieel. De twee hebben samen hun eerste huis gekocht. 

View post on Instagram
 

Verhuisplannen

Een aantal maanden geleden was Loiza nog te zien bij Rooijakkers over de Vloer. Daar vertelde ze over haar verhuisplannen. Ze woonde nog bij haar ouders toen haar modellen carrière begon. Tijdens het interview met Art liet ze weten dat ze voor een jaartje op zichzelf ging wonen in Amsterdam, maar dat liep toch even anders. Haar grote liefde Jelle gooide namelijk roet in het eten. 

Lees ook: Zien: dit is de knappe vriend van model Loiza Lamers

Ook liet Loiza toen voor het eerst weten dat ze een relatie had met Jelle. Hij is haar eerste serieuze liefde. “Het voelt gewoon heel steady, heel stabiel”, vertelde ze. Maar als ze zo verliefd zijn, waarom gaan ze dan niet samenwonen? De tortelduifjes lachten toen wat geheimzinnig en gaf aan dat daar inderdaad wel plannen voor waren. En nu is het dus zover! 

Bron: GraziaBeeld: Instagram @loizalamers

Must reads 👀