Films & Series

Are you ready? Dit weten we al over het vierde seizoen van ‘You’

Het vorige seizoen van de Netflix-serie ‘You’ eindigde natuurlijk met een mega spannende cliffhanger. Daarom zitten we ook met smart te wachten op het vierde seizoen. Helaas duurt dat nog we even, maar Penn Badgley (Joe Golderg) heeft nu wel eindelijk de eerste details over het seizoen gedeeld!

Dit is wat we weten over vierde seizoen van ‘You’

Wij kunnen dus écht niet wachten tot het nieuwe seizoen ein-de-lijk op Netflix te zien is. Maar gelukkig krijgen we al een klein voorproefje. Penn Badgley deelt nu namelijk de eerste details over het vierde seizoen van de serie. 

Recap van seizoen drie

Mocht je het derde seizoen van ‘You’ nog niet gekeken hebben, lees dan vooral NIET verder, want er komen mega spoilers aan! In het derde seizoen van de serie zagen we dat Joe steeds minder gevoelens voor zijn vrouw Love kreeg, en langzaam verliefd werd op Marienne Bellamy. En zoals we nu wel weten over Joe worden de vrouwen waar hij verliefd op wordt langzaam maar zeker een obsessie van hem. Dit gebeurt dus ook bij Marienne. Hij is zelfs zo erg geobsedeerd dat hij Love aan het einde van het seizoen vermoord. Ook laat hij zijn zoontje Henry ook achter. En dat allemaal om Marienne naar Parijs te volgen. Het was een mega spannende cliffhanger, waardoor wij niet kunnen wachten tot het vierde seizoen te zien is!

Details over seizoen vier

Eerder hebben we al gespeculeerd over dingen die we kunnen verwachten in het vierde seizoen van You, maar nu zijn er dus ook daadwerkelijk een aantal dingen bevestigd door Penn Badgley! Zo zijn de opnames van de serie nu niet meer in Amerika, zoals de eerdere seizoenen, maar vinden de opnames nu plaats in Londen. 

En niet alleen verandert de locatie van de opnames. Ook het genre van de serie zal gaan varanderen. Nu is het nog een thriller-serie, maar niet voor lang meer dus. ”Het is bijna alsof we het genre een beetje verschuiven en ik denk dat het werkt,” vertelt Penn erover. Zal het nu dan ineens een horror serie worden? Of krijgen we een soetsappig liefdesverhaal te zien? Wij zijn heel benieuwd!

En ook voor de ‘Euphoria’-fans is er leuk nieuws. Lukas Gage, die Tyler speelt in de serie, zal namelijk deel uit gaan maken van de nieuwe ‘You’-cast! Hij speelt de jongste zoon van een rijke man, die niet aan de hoge eisen van zijn vader kan voldoen. Voor de buitenwereld lijkt hij een doodgewone jongen, maar eigenlijk heeft hij grote problemen met zelfmedicatie. Een geschikt slachtoffer voor Joe, dus!

‘Emily in Paris’-theorie

Deze dingen zijn dus al bevestigd. Fans zijn nu al volop aan het speculeren en hebben dan ook al een aantal gave theorieën bedacht over het vierde seizoen. Zo denken sommige dat het een crossover met Emily in Paris gaat worden. Want aan het einde van het derde seizoen reist Joe naar Parijs om daar Marienne te vinden. En in één van de afleveringen van Emily in Paris gaat Emily naar haar collega Luke voor advies. ”Verspil geen tijd aan meisjes en denk niet aan Marianne nummer 1 of Marianne nummer 2. Ga nooit uit met een vrouw die Marianne heet. Nooit,” had hij te zeggen. OMG! Het is natuurlijk nog niet bevestigd, maar wij hopen zeker dat deze crossover komt.

View post on Twitter

Een andere theorie is dat we Ellie – eindelijk – weer terug gaan zien. Dit komt door een gesprek tussen Ellie en Love in seizoen 2. Hier zei Love namelijk tegen Ellie dat als het filmen haar niet zou lukken, dat ze dan naar een kookschool in Parijs moet gaan. Nu gaat Joe natuurlijk naar Parijs, dus wij hopen dat dat een terugkeer van Ellie betekent! Ook dit is nog niet bevestigd, dus we moeten nog héél even geduld hebben.

Bron: Fem-FemBeeld: Pinterest