Celebs

Neem een kijkje in het gigantische penthouse van Yolanthe Cabau in Los Angeles

Stiekem zijn we allemaal wel een beetje jaloers op Yolanthe Cabau. Ze is niet alleen knap, maar ze kan ook nog eens heel goed acteren. Ook deelt ze vaak filmpjes van haar zoontje Xess Xava op Instagram. De twee verblijven het liefste in hun vakantieverblijf in Ibiza, maar ze wonen samen in Los Angeles. En wij waren eigenlijk wel benieuwd hoe haar penthouse in Los Angeles er vanbinnen uitziet! 

Lees ook: Kraantje Pappie openhartig over zoenscène met Yolanthe: ‘Ik had niet het idee dat ik even lekker stond te zoenen’

Dit is het penthouse van Yolanthe Cabau in Los Angeles

Yolanthe en haar zoontje woonde voorheen in Nederland, maar ontvluchten de media door naar LA te verhuizen. Op de eerste schooldag van Xess werden er namelijk heel veel foto’s van hem gemaakt. Iets wat het kleine jochie niet begreep. Ook werd er veel over zijn ouders gepraat. Over Yolanthe en Wesley Sneijder dus. Yolanthe voelde zich genoodzaakt om te verhuizen naar Amerika. Daar kon ze haar zoontje het leven geven wat hij verdiende.

Lees ook: Yolanthe Cabau vertelt voor het eerst openhartig over liefdesverdriet

Tegenwoordig hebben ze twee huizen in hun bezit. In Ibiza hebben ze een villa staan die ze helemaal naar eigen smaak gerenoveerd hebben. Dit is echt een plaatje om te zien. Het is een me-ga grote villa, met palmbomen en een groot zwembad. Omdat Yolanthe het op het moment erg druk heeft met haar carrière en haar zoontje, verhuren ze de villa in Ibiza tijdelijk. Zo verdient ze ook nog wat aan het lege pand. En het huis waar ze in wonen, die staat in Los Angels. De stad van de beroemde mensen en Yolanthe voelt zich er helemaal thuis!

Even lekker gluren!

Als we een kijkje nemen in het penthouse van Yolanthe wordt er al snel duidelijk dat het pand echt gigantisch is! Dit penthouse bevat een grote keuken waar je via twee kanten naar binnen kunt lopen. Ook heeft het penthouse veel kleine kamers, bijvoorbeeld voor een garderobe. Het huis heeft twee verdiepingen met in totaal drie slaapkamers en meerdere badkamers. Ook zit er een zwembad en een eigen gym inbegrepen bij het penthouse. Ben je benieuwd geworden hoe het penthouse van Yolanthe eruit ziet? Je kunt hier zelf een kijkje nemen! 
 

Bron: fem-femBeeld: Instagram @yolanthecabau