Celebs

Shirley van Eating With My Ex over haar relatie met Robin: ”Ik durfde hem niet af te wijzen op televisie”

Onlangs heeft Shirley Cramer meegedaan aan het programma Eating With My Ex. Ze schoof aan tafel met haar ex Robin, omdat de twee het een en ander te bespreken hadden. En dat ging er nogal heftig aan toe! Daarom waren wij razend benieuwd te horen hoe het na afloop van de opnames met haar gaat! In een exclusief interview geeft de reality-ster antwoorden op al onze vragen!

Shirley blikt terug op haar deelname aan Eating With My Ex

Tijdens een exclusief interview vertelt Shirley ons alle sappige details over haar privéleven. Zo doet de reality-ster een boekje open over haar relatie met Robin, haar deelname aan Eating With my Ex en over haar ruzie met Rijk Hofman. 

Spijt van de relatie met Robin

In het zevende seizoen van Ex On The Beach was te zien hoe Shirley het strand op kwam lopen voor haar ex Robin. Het was meteen weer dikke mik tussen het stel want ze leken gelijk weer helemaal in love! Maar wat blijkt? Dat was dus helemaal niet het geval. Shirley vertelt: “Ik heb nergens spijt van, behalve dat ik Robin aandacht heb gegeven tijdens de opnames van EOTB. Dat deed ik vooral uit medelijden. Ik durfde hem gewoon niet af te wijzen op televisie“. Omg! 

Ze vervolgt: ”Na de opnames van Ex On The Beach heb ik nog twee maanden aan hem vastgezeten. Ik werd knettergek! Hij wilde zelfs al gaan trouwen. Ook had hij al een hele eigen kamer voor me gemaakt. Ik kreeg het daar ontzettend benauwd van,” De relatie ging haar veel te snel. Dat is dan ook de reden geweest dat de twee uiteindelijk uit elkaar zijn gegaan. 

Of er nog contact is geweest tussen de twee is Shirley heel duidelijk over: “We zijn op een gegeven moment gewoon gestopt met contact, en we hebben nooit meer wat tegen elkaar gezegd,” vertelde ze. Genoeg om bij te praten dus vanwaar ze aanschoven bij elkaar aan tafel voor het programma Eating With My Ex van discovery+!  

Terugblik op deelname Eating With My Ex

Het ging er tijdens het etentje nogal heftig aan toe. Robin maakte namelijk een aantal opmerkingen over haar fillers, en die vielen bij Shirley niet helemaal lekker. Shirley was na de aflevering dan ook helemaal klaar met haar ex. ”Hij is gewoon een leugenaar. Misschien doet hij het niet eens expres, maar wat hij zegt klopt niet. Tijdens het etentje deed hij heel kalm en rustig, maar ik heb ook gehoord wat hij allemaal achter mijn rug om over mij zegt. En dat vind ik gewoon heel schijnheilig“, aldus de reality-ster. 

Na de opnames hebben de twee dan ook geen contact meer gehad. En Shirley heeft daar ook geen behoefte meer aan laat ze weten. ”Dat kan hij beter niet doen, want dan word ik echt boos! Na de opnames zijn we beide ook met beveiliging naar buiten begeleid. Ik mocht niet meer in zijn buurt komen.” Heftig! 

Aflevering gemist? Je kan de aflevering van Eating With My Ex hier terugkijken! 

Ruzie met Rijk Hofman

Ook zijn wij erg benieuwd naar de huidige status tussen Rijk Hofman en Shirley. Het ging er de afgelopen tijd nogal strijdvaardig aan toe tussen die twee nadat Shirley een Instagram Story had geplaatst als reactie op zijn video over haar. De reality-ster wilde dit graag oplossen en stuurde Rijk daarom een dm: “Rijk heeft al mijn pogingen tot contact wel gezien, maar heeft daar nooit op gereageerd. Ik heb geen idee wie hij is, maar ik vind het een hele rare jongen.” Ze vindt het vreemd dat een reactie uitblijft, maar hij vervolgens wél een reactievideo over haar maakt. Wanneer we vragen of ze hem daar nog op gaat reageren, heeft ze een duidelijk antwoord: ”Ja, dat kan ik doen maar is hij dat waard? Hij kan beter gewoon even een douche pakken.” 

Beeld: Instagram @shirleycvc