News

Zien! Zangeres Anouk heeft zes kinderen en dit is hoe ze er nu uitzien!

Afgelopen weekend gaf zangeres Anouk haar grote liefde Dominique het jawoord op het Malieveld tijdens haar concert. Haar zes kinderen waren hier ook bij aanwezig. Maar wie zijn haar kinderen eigenlijk? En hoe zien we er nu uit? Wij vertellen het je!

Dit zijn alle zes kinderen van zangeres Anouk

Anouk is een échte trotste moeder. Ze woont samen met haar zes kinderen in Amsterdam, maar verhuist binnenkort met Dominique naar Haarlem. Maar wie zijn haar kinderen eigenlijk? En vooral: hoe zien ze er nu uit?

Benjahmin 

Benjahmin is met twintig jaar de oudste van de kids. Rapper Postman, aka Remon Stotijn is zijn vader, en ook die van Elijah en Phoenix. Benjahmin basketbalt bij dezelfde club als Dominique! Het is ook een echte knapperd, maar we moeten jullie teleurstellen, want de oudste zoon van Anouk heeft al een vriendin…

View post on Instagram
 

Elijah

Elijah is inmiddels achttien jaar oud en lijkt als twee druppels water op zijn oudere broer Benjahmin. Ze hebben bijna exact hetzelfde gezicht, vooral als je ze vergelijkt op de foto van de bruiloft. En goed nieuws! Want Elijah is nog niet gespot met een lover aan zijn zijde, dus pak je kans 😉

View post on Instagram
 

Phoenix

De zeventien jarige Phoenix speelt ook basketbal. Op Instagram deelt ze dan ook vaak sportieve foto’s. Ze is dus echt een sportieve meid. En dat niet alleen! Want de oudste dochter van Anouk heeft ook nog eens een prachtige bos krullen. Wij zijn jaloers!

View post on Instagram
 

Jesiah 

Nadat Anouk en Remon uit elkaar gingen kreeg Anouk een relatie met rapper Unorthodox. Samen met hem kreeg ze de inmiddels twaalfjarige Jesiah. Helaas heeft deze relatie niet lang stand gehouden, omdat de rapper haar meerdere keren bedrogen zou hebben. En ook Jesiah speelt net als zijn broer en zus ook bij dezelfde club als Dominique. Verrassend 😉

View post on Instagram
 

Sion

Een aantal jaar na de breuk met Unorthodox bleek Anouk weer zwanger te zijn, maar op dat moment wist niemand wie de vader zou kunnen zijn van haar baby. Ze hield de identiteit van deze man dan ook vrij lang onbekend. Maar uiteindelijk heeft haar manager toen bekend gemaakt dat de vader van de inmiddels acht-jarige Sion, Seranio Dalgliesh is. 

View post on Instagram
 

Jelizah 

En na vijf kinderen werd het gezin van Anouk compleet door de komst van dochtertje Jelizah. Dominique Schemmekes (de man waar Anouk nu ook mee getrouwd is) is haar vader. Anouk leerde Dominique kennen doordat hij de basketbaltrainer was van haar kinderen. De komst van Jelizah was nog helemaal niet zo vanzelfsprekend. De zangeres heeft daarvoor namelijk een aantal miskramen gehad. Daarom heeft Anouk nu besloten om zich te laten steriliseren. 

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram: @dominiqueschemmekes

Must reads 👀