Films & Series

Yes! Vanaf deze datum kunnen we het nieuwe seizoen van Love Island bekijken!

Ben je fan van Love Island? Dan hebben we goed nieuws voor je! De nieuwe singles zijn namelijk helemaal ready voor een nieuw seizoen! We hebben weer een tijdje moeten wachten, maar nu is het bijna zover! Want de opnames voor het nieuwe seizoen van Love Island zijn in volle gang. Whoop-whoop!

Lees ook: What? Love Island deelnemers mogen vanaf nu alleen tweedehandskleding dragen!

Op deze datum start het nieuwe seizoen van Love Island!

Het was nog even afwachten of er überhaupt een nieuw seizoen van het populaire programma zou komen. Maar toen we de oproep voor nieuwe singles langs zagen komen, toen wisten we het zeker! Er komt een nieuw seizoen van Love Island. Een van de producenten van ITV is erg enthousiast en deelt op Instagram het volgende: “Nog één maand en dan begint het nieuwe seizoen van Love Island! De voorbereidingen zijn hier op kantoor en in de villa op Gran Canaria in volle gang. Heb jij er ook al zo’n zin in?”

In het programma Love Island gaan knappe singles op zoek naar ware liefde. Zoals gewoonlijk gaan de knappe singles op zoek naar ware liefde. En dat brengt natuurlijk een hoop drama met zich mee. Ook dit seizoen wordt opgenomen in de luxe villa in Gran Canaria. De kijkers van het programma mogen zelf bepalen wie hun favoriete koppel is, deze mogen blijven en het minst favoriete koppel wordt naar huis gestuurd.

Nieuw seizoen Love Island

Maar wanneer kunnen we weer gaan genieten van alle drama? Waarschijnlijk moeten we nog een maandje wachten. Het Instagram bericht werd gedeeld op 13 juni, dus waarschijnlijk kunnen we het nieuwe seizoen rond 13 juli verwachten. Goed gepland, want dan kunnen we tijdens onze vakantie lekker smullen van alle drama!

Lees ook: Yes! Love Island komt toch terug en je kunt je nu aanmelden

Bron: fem-femBeeld: NYLON

Must reads 👀