Celebs

OMG! Donny Roelvink overreden door beste vriend tijdens opnames fitnessvideo

Heftig nieuws over Donny Roelvink! De influencer is tijdens het maken van een video onder een auto terecht gekomen. Hij is met spoed met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Op Instagram deelt Donny zijn heftige verhaal, terwijl hij met zijn verwondingen in het ziekenhuis ligt. Hij laat onder andere weten dat dit hem wel eens fataal had kunnen worden.

Lees ook: OMG! Donny Roelvink showt zijn transformatie op Instagram

Zwaar auto-ongeluk

Op het filmpje is te zien dat Donny er slecht aan toe is. Zijn hoofd is helemaal ingepakt in gaas, zijn ogen en zijn gezicht zijn helemaal dik, hij heeft plakkers op zijn borst en alles zit onder het bloed. Dat is zeker niet niets! “Ik heb gister een ongeluk gehad. Bij het maken van een video ben ik onder een auto terecht gekomen. Het is allemaal heel snel gegaan. Ik weet nog dat ik een klap voelde en een paar minuten later werd ik wakker in een ambulance”, vertelt Donny over het ongeluk. Hij is gelukkig niet in levensgevaar. Wel heeft de fitnessgoeroe een klaplong en een aantal gebroken ribben. 

Overreden door beste vriend

En wat blijkt? Donny is overgereden door zijn beste vriend! OMG! Voor de wilde die ze wilde opnemen zat een van Donny’s vrienden in een Hummer. Maar in plaats van dat hij op de rem ging, trapte hij het gaspedaal in. En daar ging het mis. Donny heeft laten weten geen aangifte te doen tegen zijn vriend. “Ik zat eergisteren nog met mijn vrienden te barbecueën in de tuin, en de volgende dag lig ik dan hier. Dat geeft je dan wel even die reality check van ‘hey’ het kan zo klaar zijn. Gevaar zit in een klein hoekje”, deelt Donny. 

Hieronder is de video van Donny te zien. Waarschuwing! De beelden kunnen heftig zijn. 

View post on Instagram
 

Lees ook: Is Donny Roelvink weer gelukkig in de liefde?

Beeld: Instagram @donnyroelvink

Must reads 👀