Celebs

Time to eat! Dit is wat Selena Gomez eet op een dag

Roos-Sanne

Selena Gomez, wie kent haar niet? Ze is een van onze favoriete actrices en zangeressen. Ze ziet er ook altijd geweldig uit. Daarom zijn wij eigenlijk wel benieuwd wat ze eet op een dag! En dat zochten we voor je uit.

Dit is het eetpatroon van Selena Gomez!

Ben jij ook benieuwd wat Selena allemaal eet om zo gezond te blijven?

Ontbijt

Selena begint haar dag altijd met een lekker gevarieerd en gezond ontbijtje, namelijk een breakfast burrito met roerbak eieren, chorizo, avocado en bonen. Yummy! Door deze gezonde start van de dag krijgt ze de perfecte balans aan koolhydraten, eiwitten en gezonde vetten binnen.

Maar ze heeft natuurlijk ook niet elke dag de tijd voor zo’n uigebreid ontbijtje. Daarom ontbijt je ook wel eens met een bakje Griekse yoghurt met een portie granola.

Lees ook: WOW! Dit is wat Jennifer Lopez eet op een dag

Lunch

Na zo’n flink ontbijtje kunnen we ons wel voorstellen dat Selena een iets lichtere lunch eet. Ze eet onder de middag vaak een lekkere salade met kalkoen, bonen en avocado. Ook heeft de zangeres een goed recept voor een heerlijke dressing! Olijfolie, rode wijnazijn, citroensap en een beetje mosterd.

Tijdens de lunch drink Selena ook vaak gezonde sapjes. Denk hierbij aan komkommer, broccoli, gember en wortel. Lekker healthy! Ook drinkt ze de hele dag door genoeg water, daardoor heeft ze natuurlijk ook zo’n zuivere huid!

Avondeten

Selena eet tijdens het avondeten een maaltijd die ze regelmatig maakt. De Teriyaki bowl. Ze gebruikt hiervoor gemarineerde kip, komkommer, avocado, rijst en Teriyaki saus.

Selena heeft dus een behoorlijk gezonde leefstijl! Ze vindt het heel leuk om te koken, ze heeft dan inmiddels ook haar eigen kookshow! Wil je meer recepten van Selena zien? Selena + Chef is te zien op HBO Max!

Lees ook: Lees ook: Wow! Dit eet Hailey Bieber op een dag

Bron: NSMBLBeeld: Instagram @selenagomez