Celebs

OMG! Donny Roelvink showt zijn transformatie op Instagram

De afgelopen maanden was Donny Roelvink vaak in de sportschool te vinden. En het resultaat mag er zijn! Op zijn Instagram deelt hij een voor en na foto van zijn transformatie. 

Lees ook: Dave Roelvink en Jazzlyn nemen drastisch besluit over de opvoeding van zoon Dean

Donny deelt transformatie op Instagram!

Donny is de laatste tijd veel te vinden in de sportschool. Hij vindt het dan ook belangrijk om veel te sporten, want daardoor zit hij beter in zijn vel. Daardoor is Donny nu ook sportiever dan ooit. Hij wilde binnen een aantal weken weer helemaal fit zijn. “Trainen is inmiddels een dagelijkse routine voor mij. Alleen is gezonde en voldoende voeding dat niet altijd”, deelde Donny destijds. “Soms eet ik te weinig, soms eet ik te veel en soms ook ongezond, wat heel normaal is”. 

Consistentie = Frequentie

En het resultaat mag er dan ook zijn! “8 Weken weer door het gaatje gegaan 💪🏻 Consistentie = Frequentie 💯”, deelt Donny op Instagram. Hij is in acht weken tijd zes kilo verloren. 

Lees ook: Is Donny Roelvink weer gelukkig in de liefde?

Ook vindt Donny het belangrijk om de waarheid met zijn fans te delen. Het ging een tijdje niet lekker met hem, maar nu is hij weer helemaal terug. Hij werkte aan zijn summerbody. Zijn volgers reageren positief op het filmpje die hij op zijn Instagram deelt. Donny wordt in de reacties dan ook overladen met hartjesogen. En wij snappen wel waarom 😉

View post on Instagram
 

Bron: GraziaBeeld: Instagram @donnyroelvink

Must reads 👀