News

WOW! Hier kunnen we Romée van Ex On The Beach dus van kennen!

De eerste aflevering van Ex On The Beach was gisteren te zien bij MTV. We maakte meteen kennis met de eerste ex: Romée. En er is een grote kans dat je haar al ergens een keer voorbij hebt zien komen. Romée heeft namelijk al eerder mee gedaan aan Temptation Island: Love or Leave, waar ze het Zach wel heel moeilijk maakte. 

 

Romée van Ex On The Beach deed eerder mee aan Temptation Island

Let op! Dit artikel kan spoilers bevatten. 

Kennelijk was Romée nog niet helemaal klaar met alle reality-tv. Daarom heeft ze besloten om nu ook deel te nemen aan Ex On The Beach. In Temptation zorgde Romée al voor flink wat opschudding tussen het koppel Zach en Simone. Wij zijn benieuwd voor hoeveel drama ze zal gaan zorgen in het nieuwe seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch!

View post on Instagram
 

Ex van Luca 

Romée neemt nu deel aan Ex On The Beach, omdat ze de ex is van Luca. De twee zouden samen op vakantie gaan naar Chersonissos, maar uiteindelijk werd hij betrapt terwijl hij met een ander meisje de hotelkamer uit kwam lopen. Toch wil Romée Luca een nieuwe kans geven en veel nieuwe avonturen met hem beleven. Wij zijn benieuwd hoe dit af zal gaan lopen tussen de twee. 

Bron: Love RealityBeeld: Instagram @romeeeeyy