Celebs

WOW! Dit is hoe Fleur van Temptation Island er vroeger uitzag!

Verleidster Fleur, die meedoet aan het huidige seizoen van Temptation Island, is iemand die we steeds vaker terugzien in het programma. In het begin was ze misschien een beetje op de achtergrond, maar sinds de komst van Antonio (en Cleo) zien we dat de twee toch wel flink met elkaar optrekken. Maar hoe zag deze knappe dame er vroeger eigenlijk uit?

Zo zag Fleur van Temptation Island er vroeger uit!

En ze heeft een nogal… opmerkelijk verleden!

Oude bekenden

Er is een reden waarom Fleur en Antonio zoveel met elkaar omgaan, de twee kennen elkaar namelijk al jaren. Ze gaan way back, ze hebben namelijk ooit, jaren geleden, een relatie gehad! Dit is ook waarom Cleo en Fleur niet zo goed met elkaar op kunnen schieten. ”Cleo heeft ooit ruzie gezocht, omdat ze met mijn ex ging,” vertelt Fleur erover. ”En dat terwijl ik al twee jaar een relatie had met een andere jongen. Ik was vijftien toen ik met die jongen ging, dus ze is een beetje koekoek.” Oei! Tussen Fleur en Cleo klikt het dus niet echt, maar Fleur en Antonio lijken het wel weer heel goed met elkaar te kunnen vinden!

Lees ook: Wow: zo zag Jari uit Temptation Island: Love or Leave er vroeger uit

Relatie materiaal

Fleur is een echt relatietypetje: ze komt namelijk nog maar net uit een relatie, maar is in Temptation Island nu alweer opzoek naar nieuwe liefde. Ze vindt het vrijgezellenleven namelijk helemaal niet zo spannend, en is veel liever gewoon lekker verliefd. Toch betekent dat niet dat ze zomaar met iedere man een relatie wil, dat doet ze pas als ze echt een band heeft met iemand. Zou ze deze band weer krijgen met Antonio?

Lees ook: Zien! Zo zag de mega knappe Ray van Temptation er vroeger uit!

Zo zag Fleur er vroeger uit

Fleur is een knappe verschijning: met haar lange wimpers, volle lippen en prachtige haren is ze een echte beauty! Maar hoe zag ze er vroeger eigenlijk uit? LoveReality heeft weer een paar schattige, oude foto’s uit haar verleden weten te bemachtigen en wij kunnen bevestigen dat ze als kind mega ook al cute was! En ook als tiener zag ze er goed uit!

View post on Instagram
 

Bron: LoveRealityBeeld: Instagram @fleur.js

Must reads 👀