Food

Moet je proberen! Dit is volgens TikTok dé snack om je middagdip tegen te gan

Heb je vaak na de lunch alweer vrij snel trek in ietts zoetigs? Trek je dan het liefst alle lades open en prop je jezelf helemaal vol met koek en snoep? Dat is niet bepaald gezond. Probeer daarom eens de pindakaas chocolade rijstwafel. Hij is semi-gezond en je hoeft er ook geen keukenprinses voor te zijn. 

Zo maak je een heerlijke chocolade pindakaas rijstwafel

Vergeet al die ongezonde snacks, want er gaat op TikTok nu een filmpje rond van een snack die je voortaan iedere dag wil eten na de lunch. De chocolade pindakaas rijstwafel is namelijk heel gemakkelijk te maken en semi-gezond waardoor je niet iedere ochtend nog extra moet haasten in de keuken. Daarnaast is het idee van de chocolade pindakaas rijstwafels dat je verschillende soorten voeding met elkaar combineert. Hierdoor zit je langer vol en daarnaast is het ook een stuk lekkerder dan een gewone, saaie, kale rijstewafel. Op naar de keuken dus! 

Wat heb je nodig? 

  • Pindakaas
  • Chocolade (gesmolten)
  • Zeezout
  • Rijstwafels

Hoe maak je het? 

Stap 1: We beginnen makkelijk. Om de chocolade pindakaas rijstwafel te kunnen maken is het de bedoeling dat je ongeveer één theelepel pindakaas op een rijstwafel smeert. Als dit eenmaal is gelukt is het de bedoeling dat je chocolade gaat smelten. 

Stap 2: Als de chocolade is gesmolten kun je hem hierin dopen en vervolgens kun je er een beetje zout overheen strooien. Dan hoef je je nieuwe snack alleen nog maar in de vriezer te leggen totdat de chocolade hard is geworden en klaar is kees! Jekunt nu gaan genieten van de ultieme snack voor na de lunch. 

@ambitiouskitchen crunchy pb cup rice cakes. you’re welcome! #snackideas #peanutbutter #healthysnack #healthysnackideas ♬ original sound – ambitiouskitchen

Bron: NSMBLBeeld: Pinterest