Food

OMG! Dit is waarom je bij de McDonald鈥檚 beter geen hamburger met augurk kunt bestellen

Soms hebben we allemaal wel eens zin in vette hap. En waar gaan we dan naartoe? Precies! De McDonald’s. Bestel jij dan ook altijd graag een lekkere hamburger? Lees dan vooral verder. Want dit is de reden waarom je beter een hamburger kunt bestellen z贸nder augurk. 

Hamburger bestellen zonder augurk

De Big Mac, een Veggie Burger, een Mc Chicken of de Quarter Pounder wij kunnen bij ieder bezoekje aan de McDonald’s maar lastig kiezen tussen deze heerlijke burgers. Maar welke je dan ook kiest, bestel hem wel zonder augurk! No worries! Je wordt niet vergiftigd door de augurken en er is verder ook niks mis mee, alleen loop je de kans op een vers broodje helaas wel mis…

Verse hamburgers bij de McDonald’s

Wij leggen je uit hoe dit nou precies zit! De burgers worden, zoals bij elk fastfood restaurant, aan de lopende band gemaakt. Daardoor wordt er ook altijd standaard augurk of tomaat toegevoegd aan de hamburgers. De burgers liggen dus al een tijdje klaar voordat iemand ze besteld. Helemaal niet vers dus!

De oplossing hiervoor is simpel! Bestel een hamburger zonder augurk of tomaat. Op die manier weet je zeker dat jouw burger vers wordt gemaakt. Ben je een echte fan van augurk of tomaat? Je kunt natuurlijk ook een ander bestanddeel van je burger weglaten, zoals de kaas of de sla! 

Dit geldt trouwens ook voor de franse frietjes! Als je deze besteld zonder zout, dan worden ze ook vers gemaakt! Hadden we dat nou maar eerder geweten…

Bron: GraziaBeeld: Pexels | Darya Sannikova